Przywitanie i pare pytań

Tutaj możecie napisać wszystko co nie jest związane z quadami...
ODPOWIEDZ
Radw
Kontakt:

Przywitanie i pare pytań

Post autor: Radw » wt 10 kwie, 2007

Witam wszystkich chcialbym sie zapytac jakiego quada wybrac dla siebie mam 14 lat i bedzie to moj pierwszy quad nigdy na quadzie sam ie jeździlem tylko bylem wozony chialbym quada do 5000zł jak zaczac i gdzie dowiedziec sie wiecej pozdrowaiam radw

Radw
Kontakt:

Post autor: Radw » sob 14 kwie, 2007

dodam jeszcze ze mam 174cm wzrostu 65kg 14 lat quad bedzie to moj pierwszy to jazdy po piaskowych drogach w mierzynie kolo szczecina widzialem juz tam osoby szalejace na quadach widziałem ze sie dobrze bawiam tez bardzo che sprubowac to niema bydz jakis super quad bo na takiego mnie nietstac

Awatar użytkownika
Mickey
Kontakt:

Post autor: Mickey » sob 14 kwie, 2007

Poszukaj na stronie quadzika.
A jeśli chodzi o dobrego quada za 5 tys. :| to się naszukasz i niekoniecznie znajdziesz.
Pozdrawiam Mikołaj

Radw
Kontakt:

Post autor: Radw » ndz 15 kwie, 2007

co sodziecie o tym jedyna wada jaka znalazlem wedlug mni to to ze niema biegu wstecznego

http://www.allegro.pl/item183149761_now ... niaka.html

opiszcze mi czego mam szukac i czy na takim czyms bym mial jakom kolwiek prawdea pozatym mysle ze rodzoce mi na szybszego nie pozwola bo oni sa sponsorami :)

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » ndz 15 kwie, 2007

To jest masakra mój toster jest wykonany z lepszych materiałow i napewno mój będzie miłą dłuższa żywotność
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » ndz 15 kwie, 2007

A do pięciu tysięcy raczej nie znajdziesz czegoś lepszego
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

Awatar użytkownika
Mickey
Kontakt:

Post autor: Mickey » pn 16 kwie, 2007

To nie jest aż taka masakra. Obydwie HONDY, którymi jeżdże nie mają biegu wstecznego i co prawda jest to czasami problematyczne, np. jak gdzieś się wrąbie i wyjechać można tylko do tyłu to albo musze wyciągać, a jak z kimś jadę to bierzemy hol i jazda. :twisted: Generalnie bez tego da się żyć przy sportowych i rekeracyjnych nie razi aż tak. :mrgreen: Szczególnie sportowymi nie jeździ się w nie wiadomo jakim terenie. :wink: Aczkolwiek przy przeprawowych ani rusz...
Pozdrawiam Mikołaj

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”