III Rydzewski Zlot QUADOWY - 5-7 czerwca 2009
zlot Rydzewski to fajna impra ale nie zawsze msię podoba wszystkim . MODERATOR usuwa posty bo jest najlepszy ale wiem że cennzura nie ograniczy rozmowy lużnej o zlocie i...... czekam na następne uzuięcie postu. jakby co to na atv ... pozdro
na trasach się klębi od niespodzianek które czekają na nas więc dawajcie do Rydzewa
na trasach się klębi od niespodzianek które czekają na nas więc dawajcie do Rydzewa
pobudliwy
-
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Już wszystko jasne, przeprowadziłem śledztwo i faktycznie został usunięty post. Poniżej cytuję tego posta, żeby nie było że cenzura, czy coś tam coś tam :
Widzisz pobudliwy, trzeba było napisać że znasz prezesową i prezesa i nikt nie śmiałby usunąć Twego posta...
Poniżej kilka zdjęć dla rozbudzenia apetytów przed III Rydzewskim Zlotem...
Jeden z moderatorów uznał, że post nie wnosił nic do dyskusji... W sumie to miał trochę racji...pobudliwy:
Widzisz pobudliwy, trzeba było napisać że znasz prezesową i prezesa i nikt nie śmiałby usunąć Twego posta...
Poniżej kilka zdjęć dla rozbudzenia apetytów przed III Rydzewskim Zlotem...
Póki co quadowa emeryturka :)
No Prezes pełna rehabilitacja. Widzę że, nasza wycieczka w Twoim obiektywie jeszcze lepiej się prezentuje. Fakt może te nieszczęśliwe posty nie wnosiły dużo ale były próbą podgrzania tematu. Było mineło.
Fajne fotki. Ludzie teren na Rydzewski będzie jeszcze lepszy i zdala od cywilizacji więc będzie spokojnie. A PREZESA i QUADZIKI mile będzie widzieć na zlocie. To jest nowy wymiar imprez quadowy. Będzie rodzinnie i z kibicami. Warto wpaść.......
Zobaczcie jak na zdjęciu wygląda MARCINOWE POLE to zapowiada niezłą zabawę i nie ma się czego czepić. Będą jajajajajajajaja w błotku.
Fajne fotki. Ludzie teren na Rydzewski będzie jeszcze lepszy i zdala od cywilizacji więc będzie spokojnie. A PREZESA i QUADZIKI mile będzie widzieć na zlocie. To jest nowy wymiar imprez quadowy. Będzie rodzinnie i z kibicami. Warto wpaść.......
Zobaczcie jak na zdjęciu wygląda MARCINOWE POLE to zapowiada niezłą zabawę i nie ma się czego czepić. Będą jajajajajajajaja w błotku.
pobudliwy
-
- Kontakt:
Czy ja się załapię na to powitalne przyjęcie , na III Rydzewskim mam zamiar mieć dużżżo więcej czasu ludzie będą pracowali ja będę tylko wszystko spinał i cieszył się impreza , na II Rydzewskim trochę się zagubiłem i nie było czasu na radość a jak przyszedł to parę mocnych szklaneczek rudej na myszach i a co będę was zanudzał ,dobrze że osada nie ma 10 domów bo bym chyba na integracje nie doszedł
Tomek na moim polu to tylko parę fotek zrobiliśmy na potrzeby artykułu o OSADZIE RYDZEWO który ukaże się w następnym Quadziku
Tomek na moim polu to tylko parę fotek zrobiliśmy na potrzeby artykułu o OSADZIE RYDZEWO który ukaże się w następnym Quadziku
Gadzina już uzbrojona na Rydzewo swimming ;]
o to ona http://quadzik.pl/forum/viewtopic.php?t=1909&start=75
o to ona http://quadzik.pl/forum/viewtopic.php?t=1909&start=75
:I love YAMAHA:
-
- Kontakt: