szczecin

Zobacz jak bawi się Team Quad Szczecin 4x4...
darek-d27

Post autor: darek-d27 » pn 25 maja, 2009

a mówiłem mu żeby nie brał pełnego wyposażenia namiotu ( komplet wypoczynkowy , lodówka, TV i inne gadżety ) za duży ciężar :lol:

Awatar użytkownika
PIOTR_15
Lucky ATV Team

Post autor: PIOTR_15 » pn 25 maja, 2009

"shogun"
Honda ma problemy na wysokich podjazdach - grzeje się
dziwi Was to, bo mnie nie, spraktykowane to już kiedyś było podczas holu mojego misiaka - shogun ratował sytuację G700.
"shogun"
Nowy polaris nas zabija - normalnie masakrator..."
jak by na to nie patrzeć jest NOWY a suka i honda fan już trochę przeszły, poczekamy zobaczymy za rok może dwa jaki wtedy będzie ten polar.

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » pn 25 maja, 2009

Piter - jak będę mieć tego polarka w swoich rączkach to po 2 latach będzie zaorany ...jak każdy inny.My to potrafimy - prawda Piter :D
...dzień dobry...

Awatar użytkownika
PIOTR_15
Lucky ATV Team

"shogun"
po 2 latach będzie zaorany
:mrgreen: zgadza się a jeśli przekroczy tą granicę bezproblemowo wtedy będzie super sprzęcik :lol:

shogun

Post autor: shogun » pn 25 maja, 2009

info od Karpackich globtrotterów..."dzisiaj się byczymy na połoninach i czekamy na półoś do kinga.U Ronina coś się dziwnego dzieje z wałem ( którym ? :shock: ) ale jeszcze jedzie.Totalna integracja na 1400 m....
...dzień dobry...

Awatar użytkownika
PIOTR_15
Lucky ATV Team

tak czytam, same problemy techniczne, przekroczyłem dziś 16300km i wszystko gra, jakieś fatum nad nimi wisi :(

darek-d27

Post autor: darek-d27 » wt 26 maja, 2009

mało info podają nam twardziele , pewnie nie mają czasu na SMS muszą się odganiać od wilków i niedźwiedzi podczas postojów, niezły kąsek dla tamtych zwierząt w końcu dla nich to obco krajowcy
pozdro

shogun

Post autor: shogun » wt 26 maja, 2009

twardziele dzisiaj siedzą w pensjonacie i ....się "regenerują"...i sprzęt ...y.Honda cierpi i ostro tyra , misiaki - pracują a masakrator się bawi....podobno Prezzi nawet nie schodzi z bestii na wjazdach,zjazdach i trawersach.....
...dzień dobry...

shogun

Post autor: shogun » czw 28 maja, 2009

chłopaki spali w poradzieckiej bazie radarowej a teren był nasycony bunkrami jak "ser szwajcarski dziurami"...szkoda ,że mój trunek nie podpasował ekipie choć to tradycyjna "nalewka transportowców" - kwas z akumulatora dla koloru (QTS zna nalewkę babuni :twisted: )
z ostatniego sms-a od chłopaków...17.29

.."q-wa w nocy zimno ale jest zaje*****...Śmigamy po górkach,pijemy wode(ciekawe czy "o" nie powwinno być zamienione na "ó") , rozp...sprzęty na maxa.Codziennie ustawianie zbieżności masakrator się nudzi.Prezi jeździ z palcem w nosie"..... :mrgreen:

tak prawdę mówiąc to lepiej tam niż na dole hihi :rotfl:
a zdejmowanie opon z felg to "codzienność" - chwila nieuwagi i pssss
...dzień dobry...

shogun

Post autor: shogun » ndz 31 maja, 2009

są już w PL.Ronin czekamy na fotorelacje !!!!
...dzień dobry...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań Team Quad Szczecin 4x4”