www.polsonteam.pl
- prezziguzzi
- Kontakt:
www.polsonteam.pl
serdecznie zapraszamy na naszą nową teamoską stronę www.polsonteam.pl
fantastycznie że w końcu ją mamy....dzięki MOTYF
liczymy na to że wam sie spodoba będziemy starali na bierząco pracować nad jej atrakcyjną aktualnością
fantastycznie że w końcu ją mamy....dzięki MOTYF
liczymy na to że wam sie spodoba będziemy starali na bierząco pracować nad jej atrakcyjną aktualnością
.:GALEON:.
- Krzysztof Wronowski
- prezziguzzi
- Kontakt:
dzięki za opinie, troche jeszcze trzeba na niej zrobić by "dojśc " do poziomu aktualnego - być na bierżaca z relacjami, galeriami itd. Brakuje kilku relacji w "archiwum" - chociaz kilka zdań - jeśli ktoś chciałby sie wykazac to będę bardzo wdzięczny. Podeslijcie tylko tekscik a ja go wrzucę. Ogólnie stronka jest wypasiona i wszystko mogę samemu na niej zmieniac w kilka chwil z kazdego miejsca na świecie:-) Szacun dla projektanta - Pawła Jabłońskiego. To on nadał ostateczny wygląd stronie, której jakiś zarys miałem w głowie. Piszcie jak byście mieli pomysły jakies co wstawić, który tekst zmienić i na co. Może macie sugestie by zmienić u kogos w profilu jakieś zdjęcia - chętnie to zrobie. Mały i Miedziak - dajcie mi jeszcze chwile to uzupełni te zdjęcia - chyba ze podeślecie mi wasze zdjątką już wybrane. Piszcie tez jak by sie cos źle wyświetlało - póki co aktualności jezcze nie działają - tym sie nie sugerujcie
pozdro
pozdro