Na rozgrzewkę przed zmaganiami na III Lupusówce proponujemy udział w IV Rajdze Krośnieńskim, który odbędzie się 30 maja 2009.
Zapraszamy na przeprawowy rajd 4x4 w okolice Krosna Odrzańskiego. Trasa rajdu przebiegać będzie po poligonach V Batalionu Saperów w Krośnie Odrzańskim. Przewidujemy jedną, wyczynową klasę.
Rajd o charakterze przeprawowym z PKP'ami.
Trasa około 10h poligonowych bezdroży.
Jazda według roadbooka
Po zmaganiach na trasie impreza integracyjna ze smacznym jadłem i piwkiem w bazie rajdu oraz oficjalne ogłoszenie wyników, wręczenie pucharów i dyplomów.
Możliwość wynajęcia noclegów już w piątek 29 maja.
Przewidywany start 30 maja godzina 9:00
Koniec zdawania kart startowych godzina 19:00
W cenie:
przygotowanie trasy
pozwolenia na wjazd
impreza integracyjna
gadżety pamiątkowe
puchary, dyplomy i nagrody
naklejki startowe
grochówka na trasie
Telefon do rezerwacji noclegów : 501 653 515
Część osób przyjedzie już w piątek, aby dokonać "aktu integracji" i rano wyruszyć na trasę.
Ośrodek położony jest nad jeziorem więc mozna zaznać jeszcze innych niż błotnych kąpieli.
Podczas rezerwacji noclegów proszę poinformować recepcję, że będziecie uczestnikami rajdu - cena dla nas to 26 pln za osobę (w domkach o "normalnym standardzie"). Domki o podwyższonym standardzie to około 130 pln za cały domek.
Więcej zdjęc ośrodka umieściłem na naszej stronie - (kliknij mnie)
Dodatkowo zamieściliśmy kilka zdjęć z układania trasy, również na powyższej stronie.
Jeszcze raz podkreślam, że w tej edycji Rajdu Krośnieńskiego jest tylko jedna klasa - WYCZYN - w której istnieje bardzo wysokie prawdopodobieństwo poobijania, porysowania i uszkodzenia pojazdu
Dla quadów to zapewne "małe miki" - aczkolwiek może ktoś będzie miał ochotę na małą integrację oraz zrobić sobie rozgrzewkę przed III Lupusówką
Część osób przyjedzie już w piątek, aby dokonać "aktu integracji" i rano wyruszyć na trasę.
Ośrodek położony jest nad jeziorem więc mozna zaznać jeszcze innych niż błotnych kąpieli.
Podczas rezerwacji noclegów proszę poinformować recepcję, że będziecie uczestnikami rajdu - cena dla nas to 26 pln za osobę (w domkach o "normalnym standardzie"). Domki o podwyższonym standardzie to około 130 pln za cały domek.
Więcej zdjęc ośrodka umieściłem na naszej stronie - (kliknij mnie)
Dodatkowo zamieściliśmy kilka zdjęć z układania trasy, również na powyższej stronie.
Jeszcze raz podkreślam, że w tej edycji Rajdu Krośnieńskiego jest tylko jedna klasa - WYCZYN - w której istnieje bardzo wysokie prawdopodobieństwo poobijania, porysowania i uszkodzenia pojazdu
Dla quadów to zapewne "małe miki" - aczkolwiek może ktoś będzie miał ochotę na małą integrację oraz zrobić sobie rozgrzewkę przed III Lupusówką