Kymco 500 MXU czy Yamaha Grizzly 350 ?

Konfrontacje modeli, porównania, zalety i wady...
Awatar użytkownika
denis

Post autor: denis » śr 06 maja, 2009

Lalus:
nigdy nie porównuj kymco lub innych wynalazków do sprzętu atv!!
Kymco to bardzo porządna marka. Nie ma nic wspolnego z produktopodobną chinszczyzna sprzedawaną wszedzie... Produkuje wiecej skuterów niż Yamaha i Honda razem wzięte. Sa to sprzety nie do zakatowania. Jesli podobnie podchodza do quadow to bez zastanowienia brałbym Kymco 500. Jedyne co to plastiki ( oraz lampy itd) wygladaja troche za ladnie wiec pewnie latwo je pourywac ale to tylko w ciezkiej przeprawie. Zapytaj innych uzytkownikow Kymco- nigdzy nie narzekają. Czesci sa latwo dostepne.
Ostatnio zmieniony śr 06 maja, 2009 przez denis, łącznie zmieniany 1 raz.
VINSON 500

Awatar użytkownika
Maxikaz
Kontakt:

Post autor: Maxikaz » śr 06 maja, 2009

Jak widzisz Lalus, nie tylko ja uważam Kymco za wartą zainteresowania markę.
To nie jest Linhai, czy Bashan.... To są prawdziwe quady.

marcin777
Kontakt:

Re: Kymco 500 MXU czy Yamaha Grizzly 350 ?

Post autor: marcin777 » ndz 18 mar, 2012

ja mam yamahe 350 bez irs od 3 lat 2800km przebiegu i jedyne co kupilem to olej,klocki i hamulec tylni cos szwankował sprzet mało pali a jeździ równie dobrze co 700-ki w terenie nic gorzej sie nie jeździ, jedynie w głebokiej wodzie cie zostawią.
wybrałbym yamahe to jest firmowy sprzet i gwarantuje niezawodność a kymco tak chwalił serwis że kiedys sie skusiłem i kupilem skuter a że miałem pizzerie to testowałem go do wożenia pizzy-masakra! non stop w serwisie wszystko sie waliło, nawet silnik sie zatarł, licznik siadł no wszystko a przed tym skuterem miałem zippa i zrobił 30 tys km i tylko przeglady i nic grubszego sie nie stało. Wiec kymco nie polecam

Awatar użytkownika
wacoQ
Quad:: Przerwa techniczna :)
Imię: waco

Post autor: wacoQ » śr 21 mar, 2012

Witam no cóż powiem tak dla mnie Kymco to wyśrodkowany wybór chciałem coś nowego ale z środkowej półki, kasa też grała rolę no cóż zaryzykowałem i z chęcią mogę na bieżąco uczciwie informować o stanie gada, pewnie na moim przykładzie dojdziecie to jakiegoś konsensusu. Sama marka gra rolę wiadomo jak w samochodach wybór toyota czy ford :D
Ja w cenie 2001r toyoty kupiłem 2005r forda tego samego segmentu różnie ludzie doradzali, ja wybrałem średniaka zrobiłem 100 tyś i jestem mile zaskoczony fakt ma swoje wady (przeguby 4 lata - 2 komplety przód) ale po za tym śmiga bez zgagi. Wiec teraz próbuje Kymco zobaczymy co z tego wyjdzie :D

Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy :ok:

●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●

teknoid
Kontakt:

Post autor: teknoid » wt 10 lip, 2012

Yamaha Grizzly 350, lepsza

l_j
Quad:: g450

Post autor: l_j » śr 11 lip, 2012

a g 350 ma 4x4 i blokadę dyfra?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porównania modeli”