1szy QUAD

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
ODPOWIEDZ
jarekrk

1szy QUAD

Post autor: jarekrk » śr 29 kwie, 2009

witam was mam taki problemik:)
od wakacji chce nabyć tą maszyne, i nie wiem którą , główne przeznaczenie to dowieśc mnie 20 kilosów do pracy z czego 12 km jest trasą i reszta przebijanie się przez miasto,
quad sportowy napewno aby jeździł szybko :)( teraz mam nissana 200 konnego i juz troche malo tej mocy)
raz jechałem na quadzie i wlasnie sie bardzo zajawiłem nimi,
budżet to niestety tylko 6-7-8 k max, wiem że to nie kokosy ale chyba cos mozna dorwać fajnego,
pytanie 2 czy quad jakos nie bedzie odczuwał jak np. wlaśnie 2-3-4 razy w tygodniu bede nim tak do pracy jeździł? sa przystosowane do normlanej jazdy po ulicy?

waga 84kg wzrost 182cm,

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » śr 29 kwie, 2009

wiadomosc na PW Sprawdz.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

jarekrk

dzięki za oferte ale narazie nie chce kupować , tylko się dowiedzieć wszystkiego, dopiero za 2-3 miechy bede kupował,
narazie chciałem się dowiedziec na jakie patrzeć, na które uwage zwracać, oraz czy wogule quad może służyć jako taki środek transportu i robić bez problemu 150-200 kilosów tygodniowo

Awatar użytkownika
kogut

Post autor: kogut » śr 29 kwie, 2009

mozna tylko szkoda :D

jarekrk

bo właśnie jedna osoba powiedziala mi , że zajade go szybko takimi trasami ciągłymi, i dlatego chciałem się od was czegoś na forum dowiedzieć:)
jak można to na jakiego typu zwracać uwage?
bo pewnie tylko sportowe wchodzą w gre :lol:

Cezar

Post autor: Cezar » pn 04 maja, 2009

Cześć, Cezar z tej str. Mieszkam w Wołominie 20 m od Wa-wy. 19 lat 193 cm wzrostu.
Do tej pory miałem doczynienia z enduro i cross, czas na quada, tylko kasy mało bo góra 7000, na pewno nie chcę chinola, dużo słyszałem i czytałem na forum o japońcach i koreańczykach i tych z tajwanu. Podobno robią dobre quady. Tylko nikt i nigdzie nie napisał o quadzie dla gościa z 193 cm i 87 kg wagi. Proszę uprzejmie o jakieś propozycje, jaki ten quad dla mnie był by najlepszy ?, najlepiej z homologacją kat. B posiadam. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. :)
Cezar

fifi212
Quad:: Yamaha Grizzly 450
Imię: Filip
Kontakt:

Post autor: fifi212 » pt 03 lip, 2009

Witam! Proszę o szybką odpowiedź! Mam 6godzin na ostateczne zdecydowanie! Chcę sobie kupić pierwszego quada. A quadami się interesuje już od kilku ładnych lat. Mam na oku odesa 400 4x4. ODES ma 130km przebiegu, i jest jeszcze na gwarancji. Jest prawie nowy. Kwota to 11.000zł
Proszę o szybką odpowiedź, czy warto. Mój maksymalny budżet to 12.000zł, więc nie doradzajcie mi grizzly czy coś w tych kwotach.
Z góry dziękuję!

FIFI212

kielbasa
Kontakt:

Post autor: kielbasa » śr 19 sie, 2009

lucky star sp 250 bedzie dobry ma homologacje do 8 tys znajdziesz z 2007 roku moze 2008 uzywke doloz tys i git majonez. :)
I love quad and car :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”