szczecin

Zobacz jak bawi się Team Quad Szczecin 4x4...
Awatar użytkownika
PIOTR_15
Lucky ATV Team

Post autor: PIOTR_15 » ndz 26 kwie, 2009

no i pojechali, martwi mnie ten Holender jeszcze dobrze nie wystartował a już chyba wygrał, zobaczymy co będzie dalej, tereny bardzo dobrze znane shogunowi z raidów PT i moich ustawek, trzymam kciuki!!

fotki ze startu.
Załączniki
IMG_1573.JPG
IMG_1572.JPG
IMG_1571.JPG
IMG_1570.JPG
tak wyglšda lider raidu i jego maszyna
tak wyglšda lider raidu i jego maszyna
IMG_1565.JPG
IMG_1566.JPG
IMG_1562.JPG

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » ndz 26 kwie, 2009

z ostatniej chwili:
Shogun tnie się na poligonie z holendrem, ida łeb w łeb. Shogun własnie reanimuje misia - zalany w piz...... po przeprawie do punktu kontrolnego, ponoć az po kierownicę. Szybka wymiana olejów ect........ i dalej
Marko ponoć "zaginał w akcji" ale ma się odnaleźć :lol:
Chłopaki ze śląska i większość aut omijają punkty dążąc do mety - widać obrali "taktykę przetrwania"
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » ndz 26 kwie, 2009

jesteśmy na bazie - upodleni pyłem i słońcem jak konie po westernie...dzisiaj ja zrobiłem 207 km zaliczając wszystkie PC a Marco 230....a jak z PC nie wiem.Dięki szybkiej akcji reanimacji i wielkiej pomocy Maczo który zna wszystkie dojazdówki na poligonie , prawie po godzinie byłem gotowy do dalszego speedu.Maczo dostarczył olej i natchnienie.Piter wielkie dzięki ! :mrgreen: ...Podobno 2 auta utknęły na trasie a poligon ....poligon dzisiaj był pod znakiem kangura .Co ja się dzisiaj naskakałem :D - fantastycznie !a fantazja ułańska spowodowała ,ze wyglebiłem 2 razy w sposób wzorcowy.....urywając wszyskie kabelki od gpsa ratunkowego rajdu...sorki ale samo się jakoś urwało....
...dzień dobry...

Awatar użytkownika
PIOTR_15
Lucky ATV Team

Post autor: PIOTR_15 » ndz 26 kwie, 2009

jest fajnie, pogoda-ten dzisiejszy ciepły wiatr hmmmm miodzio, tak pędziłem z tym olejem że mnie brat na XTX-e nie mógł dogonić, shogun poczęstuj holendra tym specyfikiem z dzbana i po kłopocie :lol: powodzonka jutro na trasie!!!

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » ndz 26 kwie, 2009

TU jest jeszcze jedna stronka podesłana od Łukasza

Sławku, pamiętaj o fair play , tzn. miej zawsze wciśniety do końca PLAY i bądź FAR FAR AWAY przed holendrem :mrgreen:

PS do wtorku ani kropli z nieba :dobani:

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » pn 27 kwie, 2009

po wczorajszych wynikach mam stratę 20 minut do Martina(do odrobienia bez stresu)Marek walczy z pozostałymi o pudło.Brak wbitego punku CP daje karę 2 godzin....Na czorajszej odprawie komandor rajdu popatrzył na nas uśmiechął się i ze spokojem powiedział - jutro wam dopier..lę .startujemy o 10 tej i mamy 488 kratek czyli około 64 kartek do roadbooka !.Wczoraj standardowo papier mi się porwał i ostatnie 8 kilometrów nawigowałem z "papierem" w ręku.Po prostu rolka się nie mieści w przewijarce!
Dzisiaj w nocy dojechało kilka nowych ekip zaciętych i gniewnych do walki.Podobno jutro dotrze lub dzisiaj nowy "autobus" uczestników. Będzie grubo.
Dzisiaj jest więcej nawigacji w/g azymutu....dobiegi do 4-5 km w/g namiaru(tu się można pogubić )
jak wrócę - napiszę .pozdrówka Shogun
...dzień dobry...

Awatar użytkownika
Romulus
Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
Imię: Roman

Post autor: Romulus » pn 27 kwie, 2009

Powodzenia na trasie,

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » pn 27 kwie, 2009

w KRONICE też coś liznęli, jest od 9:30 minuty

grot

Post autor: grot » pn 27 kwie, 2009

Sławek nie odpuszczaj ale pamiętaj, że to maraton - wygrywa ten co się melduje na mecie. Trzymam kciuki aż kości trzeszczą :ok: :strs:
Wygrać może tylko Shogun
KQ 700

Awatar użytkownika
denis

Post autor: denis » pn 27 kwie, 2009

Oczywiście także kibicuje Shogunowi! I nie wierze żeby go "dakarowiec" objechał :D
I poprosze codziennie o takie relacje !
VINSON 500

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań Team Quad Szczecin 4x4”