[KZ] IV KASZUBSKI ZWIAD 17-19.04.2009
- Adamiak Jarosła
- Kontakt:
-
Witamy wszystkich...
Opadł już kurz po IV Kaszubskim, więc czas na podsumowania i refleksje...
Wielkie słowa uznania dla wszystkich uczestników i gratulacje dla zwycięzców. Tym razem zwyciężył Bartek, który jest stałym bywalcem Kaszubskich Zwiadów i wreszcie dopiął swego. Jego determinacja jest godna podziwu- wpadł na metę 10 minut przed upływem wyznaczonych 26 godzin, jadąc non stop. GRATULACJE!!!!
Układając trasę rajdu wiedzieliśmy że łatwo nie będzie, więc tym większe było nasze zdziwienie kiedy zobaczyliśmy 14 kart z kompletem pieczątek...dobrze że była czasówka (bo inaczej bankructwo na pucharach murowane).
Dziękujemy Wszystkim za bardzo mile słowa i posty na forach, wszystkie Wasze uwagi, opinie, wnioski itp...będą wzięte pod uwagę przy organizacji następnych Kaszubskich Zwiadów, na które serdecznie ZAPRASZAMY!!!!
Ps. Szczególne pozdrowienia i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla naszego NAJWIĘKSZEGO PECHOWCA.
Opadł już kurz po IV Kaszubskim, więc czas na podsumowania i refleksje...
Wielkie słowa uznania dla wszystkich uczestników i gratulacje dla zwycięzców. Tym razem zwyciężył Bartek, który jest stałym bywalcem Kaszubskich Zwiadów i wreszcie dopiął swego. Jego determinacja jest godna podziwu- wpadł na metę 10 minut przed upływem wyznaczonych 26 godzin, jadąc non stop. GRATULACJE!!!!
Układając trasę rajdu wiedzieliśmy że łatwo nie będzie, więc tym większe było nasze zdziwienie kiedy zobaczyliśmy 14 kart z kompletem pieczątek...dobrze że była czasówka (bo inaczej bankructwo na pucharach murowane).
Dziękujemy Wszystkim za bardzo mile słowa i posty na forach, wszystkie Wasze uwagi, opinie, wnioski itp...będą wzięte pod uwagę przy organizacji następnych Kaszubskich Zwiadów, na które serdecznie ZAPRASZAMY!!!!
Ps. Szczególne pozdrowienia i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla naszego NAJWIĘKSZEGO PECHOWCA.
życie jest piękne pod warunkiem , że masz odpowiednio dobrane leki antydepresyjne...
- Adamiak Jarosła
- Kontakt:
Te "małe błotka " z etapu 2 , dają znać nawet dzisiaj ! Dziś prostowałem bagażniki i kierownicę po rolce i stwierdziłem że "trza umyć gadzinę" ! Mycie lub usiłowanie mycia trwało 4 godziny ! 4 wiadra błota,trawy i innego syfu wygrzebałem z osłon wahaczy i z przodu quada. Jutro odkręcam dolną osłonę bo reszta "ciasteczka" jest nie do wyciągnięcia znad tej osłony. Szkoda wody i nerwów! A i zauważyłem że podstawa wyciągarki trzyma się na 2 śrubach ( po jednej stronie ). Fajnie że nie wystrzeliła jak ciągaliśmy się w błotkach
- gero13
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: can am outlander 800 xtp max
- Imię: Gerard
- Kontakt:
Błotko
Buła coś ty zrobił z tą piękną łączką ? Budzik wkleji zdjęcie jak pięknie wyglądała kiedy my przez nią przejeżdżaliśmy. Ty ją poprostu zmasakrowałeś .
[color=#000080][b]Quad Cartel Team/ATV Team Sulechów[/b][/color]
- Adamiak Jarosła
- Kontakt:
nie da się ukryć, że w "kiblu" było gruuuubo,Buła
Mniamniuśne błotko tam było ! Pachnące żywicą ! A tam od razu zmasakrował !? Po tylu quadach o 6 rano wszystko i wszyscy mogą być zmasakrowani - no nie ??
Przyjechaliśmy tam z Shogunem i na własne oczy zobaczyłem..................pół Buły- wrażenia bezcenne!!!
nie bardzo wiedzieliśmy jak się do tych pieczątek dobrać. Do pierwszej udało się dojechać "na pełnej faji", ale już dalej............. gdzie się człowiek nie ruszył............zapadał się po pas.
Jak zobaczyłem teraz ta fotke jak było na początku, to normalnie fotomontaż, aż niemożliwe jak "ci cholerni quadowcy" zryli biedne bagno
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły