Quad dla dwojga :)
Quad dla dwojga :)
Witam , powoli przychodzi ten czas ze zastanawiam sie nad zakupem quada. Nie miałem wczesniej do czynienia praktycznie z tym sprzetem poza jedna przejazdzka po gorach w ramach jakiejs imprezy integracyjnej. Teraz chcialbym miec cos na wlasnosc wobec czego pare pytan i faktow :
26 lat , 120kg , 192cm wzrostu
ok 10-15K przeznaczone na zakup
Jazda glownie w terenie raczej spokojna, lasy , laki , jakies polwodne przestrzenie i blotka, w zimie tez posmigac itp ale wiadomo ze czasem i na ulice trzeba wjechac zeby gdzies dojechac
Czasem bym chcial sie przejechac gdzies z dziewczyna za plecami (ok 60kg) wiec cale obciazenie ATVa 180kg
Jaki quad (raczej uzywany ) do takich mozliwosci / wymagań ? Jakies linki na allegro ?
Pozdrawiam i Dzieki .
26 lat , 120kg , 192cm wzrostu
ok 10-15K przeznaczone na zakup
Jazda glownie w terenie raczej spokojna, lasy , laki , jakies polwodne przestrzenie i blotka, w zimie tez posmigac itp ale wiadomo ze czasem i na ulice trzeba wjechac zeby gdzies dojechac
Czasem bym chcial sie przejechac gdzies z dziewczyna za plecami (ok 60kg) wiec cale obciazenie ATVa 180kg
Jaki quad (raczej uzywany ) do takich mozliwosci / wymagań ? Jakies linki na allegro ?
Pozdrawiam i Dzieki .
Poczytaj co było napisane wcześniej, temat przerabiany już parę razy.
Osobiście tylko POLARIS SPORTSMAN TOURING 800, ale to trudno będzie za 15k.
Przemyśl pomysł Krawca z dodatkowym finansowaniem i wtedy w ciemno Touring'a,
a tak na marginesie zastanów sie ile raz Twoja dziewczyna będzie chciała jeździć z Tobą z tyłu, bo z autopsji wiem że to jest 2-3 razy, a jak tak to warto kupić coś innego.
Osobiście tylko POLARIS SPORTSMAN TOURING 800, ale to trudno będzie za 15k.
Przemyśl pomysł Krawca z dodatkowym finansowaniem i wtedy w ciemno Touring'a,
a tak na marginesie zastanów sie ile raz Twoja dziewczyna będzie chciała jeździć z Tobą z tyłu, bo z autopsji wiem że to jest 2-3 razy, a jak tak to warto kupić coś innego.