Fotki i filmy z wypraw.
- gero13
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: can am outlander 800 xtp max
- Imię: Gerard
- Kontakt:
Było zajefajnie . Przyjechałem niemniej zmęczony niż z Dziczy. Szkoda , że nie było Zgory, bo każda edycja jest inna i nie powtarzalna. Myśle , że mimo kolejnej awarii mojego kłada to i tak poszło nieźle . :my¶l: Szans na pudło pewnie nie było , ale spokojnie mogliśmy być w pierwszej 10. No może następnym razem.?
[color=#000080][b]Quad Cartel Team/ATV Team Sulechów[/b][/color]
- Lalus
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico
następnym razem kudłaty to pojedziemy wszyscy!!
bo was samych puscić ....no comends
gratuluję nowym uczęstnikom rajdów z naszej paczki GCT zaliczenia pierwszej powaznej imprezy w tym roku i oby tak dalej!
a wy koledzy moi ze ZG nie smiejcie sie z osiek tylko sami pomyslcie o poważnych rajdach i udziale w nich, bo trzeba jezdzic zeby komentować innych....
jakies foty są z kaszubskiego?
bo was samych puscić ....no comends
gratuluję nowym uczęstnikom rajdów z naszej paczki GCT zaliczenia pierwszej powaznej imprezy w tym roku i oby tak dalej!
a wy koledzy moi ze ZG nie smiejcie sie z osiek tylko sami pomyslcie o poważnych rajdach i udziale w nich, bo trzeba jezdzic zeby komentować innych....
jakies foty są z kaszubskiego?
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
<<to nie zapitalać 26h non stop pod góre.. >> - To chyba wdrapaliście się na jakieś dziewięć tysięcy metrów (następnym razem mogę wam sprzedać w zamian za reklamę aparaty tlenowe) A co słychać u naszego kochanego Ralfa??? Ostatnio nabyłem Ursusa C-330, może zrobimy małą ustawkę i razem polatamy
Zgora Team Adventure