[KZ] IV KASZUBSKI ZWIAD 17-19.04.2009
-
-
-
- Adamiak Jarosła
- Kontakt:
Podziękowania dla Agi i Michała za kolejną perfekcyjną imprezę(obecnosc na imprezach organizowanych przez Was to obowiązek dla każdego szanującego się rajdera) !!!
Wszystko było dla mnie na 100% git !!!
Podziękowania również dla chłopaków z mojego Kwidzyn Timu,Buły z którym wspólnie zmagaliśmy się i z trasą i ze szklanymi naczyniami w wieczór poprzedzający rajd oraz dla wszystkich rajderów spotkanych na szlaku....
Do zobaczenia na następnych Zwiadach,Integracjach,Orgiach i innych Nabożeństwach które kiedykolwiek duet Aga i Michał będą chcieli zorganizować !!!
Zapytam jak Święta Dziewica Boga:"Można jak najszybciej jeszcze raz ???"
Wszystko było dla mnie na 100% git !!!
Podziękowania również dla chłopaków z mojego Kwidzyn Timu,Buły z którym wspólnie zmagaliśmy się i z trasą i ze szklanymi naczyniami w wieczór poprzedzający rajd oraz dla wszystkich rajderów spotkanych na szlaku....
Do zobaczenia na następnych Zwiadach,Integracjach,Orgiach i innych Nabożeństwach które kiedykolwiek duet Aga i Michał będą chcieli zorganizować !!!
Zapytam jak Święta Dziewica Boga:"Można jak najszybciej jeszcze raz ???"
- Adamiak Jarosła
- Kontakt:
Wszyscy tak chwalą , mlaskają ,klaszczą , przytakują ,kiwają głowami i podniecają się zdjęciami , ale nie zauważyli podstawowego błędu Agi i Michała i to WIELKIEGO błędu lub można inaczej powiedzieć BARDZO WIELKIEGO BŁĘDU ! Nie było nic powiedziane -
KIEDY NASTĘPNY KASZUBSKI ZWIAD !!!!!!!!!!!?????????????????
KIEDY NASTĘPNY KASZUBSKI ZWIAD !!!!!!!!!!!?????????????????
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt: