Blaster czy LS 250 ?
Blaster czy LS 250 ?
[center]Witam ![/center]
Mam kilka pytań, otóż :
1). Co lepiej ? Blaster, czy jakiś niezły Lucky Star 250 ? Ceny są mniej więcej podobne, choć czasem LS jest dosyć drogi, ale 10'000 chyba nie przekroczy. Jak z mocą w LS 250 ? Dużo mocniejszy od blastera ? Myślę, że dam sobie radę z czymś takim
2). Szczerze to skąd skombinować kaske na takie coś xD heh xD No w końcu pełnoletni nie jestem, żeby zapracować. Do tego musiałbym dosyć długo robić Wiem, że może to nie forum od tego, ale nie mam pojęcia na ten temat. Może ktoś podsunąłby jakiś pomysł
Z góry dzięki i pozdrowienia
Mam kilka pytań, otóż :
1). Co lepiej ? Blaster, czy jakiś niezły Lucky Star 250 ? Ceny są mniej więcej podobne, choć czasem LS jest dosyć drogi, ale 10'000 chyba nie przekroczy. Jak z mocą w LS 250 ? Dużo mocniejszy od blastera ? Myślę, że dam sobie radę z czymś takim
2). Szczerze to skąd skombinować kaske na takie coś xD heh xD No w końcu pełnoletni nie jestem, żeby zapracować. Do tego musiałbym dosyć długo robić Wiem, że może to nie forum od tego, ale nie mam pojęcia na ten temat. Może ktoś podsunąłby jakiś pomysł
Z góry dzięki i pozdrowienia
"A kiedy byłem już na samym dnie usłyszałem tylko cichy szept "Hail ?" "
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
1. Blaster waży 144 kg, Lucky Star około 200. Blaster pojemność 200, dwusuw, 27 koni, LS pojemność 250, czterosuw, 20koni. Oba jeden cylinder. Blaster skrzynia manualna LS automat. Blaster najprawdopodobniej bez homologacji(nie zarejestrujesz) a LS z homologacja. Blaster jest mniejszy od LS'a.
2. Tu raczej musisz sobie sam trochę odłożyć, porozmawiać z rodzicami i jak masz możliwość jakoś dorobić.
Za każdym razem gdy zadasz pytanie użyj opcji szukaj na forum.
2. Tu raczej musisz sobie sam trochę odłożyć, porozmawiać z rodzicami i jak masz możliwość jakoś dorobić.
Za każdym razem gdy zadasz pytanie użyj opcji szukaj na forum.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
-
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Jeżeli Blaster jest zarejestrowany to albo jest ze stanów albo jakiś inny nietypowy przypadek.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
-
http://allegro.pl/item602554663_yamaha_ ... racja.html ;]] przeczytaj sobie przed ostatnią linijke, cytuje : ''Wielką zaleta jest fakt ze quad jest zarejestrowany i ubezpieczony (dowód rejestracyjny, karta pojazdu, ubezpieczenie OC), zarejestrowany jako motocykl. Legalnie można nim jeździć''. Więc można rejestrować
-