[KZ] IV KASZUBSKI ZWIAD 17-19.04.2009
- gero13
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: can am outlander 800 xtp max
- Imię: Gerard
- Kontakt:
Właśnie , właśnie! Michał ,bardzo fajne rozwiązanie z paliwem i mechanikiem "złotą rączką" było na Dziczy. W punkcie zbiorczym przy OS można było skorzystać z pomocy mechanika , oraz zatankowac quada. Na karnistrach były naklejki z tym samym nr.startowym co na quadzie więc kto ile dał paliwa tyle mógł pobrać .Z bazy na punkt zbiorczy przewiózł to organizator. Może pomyślał byś o podobnym rozwiązaniu?
Ostatnio zmieniony pn 06 kwie, 2009 przez gero13, łącznie zmieniany 1 raz.
[color=#000080][b]Quad Cartel Team/ATV Team Sulechów[/b][/color]
- Adamiak Jarosła
- Kontakt:
Quad i rider w trakcie przeglądu. Quad tak ogólnie - pasek,luz w kierownicy,akumulator,wyciągarka,dodatkowe światła.
A ja zrobiłem nawet dzisiaj badania wysiłkowe!
Doktory powiedzieli że " przy mojej wadze to EKG,ciśnienie krwi,nasycenie tlenem i inne dziwne wyniki mam jak biegacz długodystansowy".
Czyli poskładam maszynę i jesteśmy gotowi.
A ja zrobiłem nawet dzisiaj badania wysiłkowe!
Doktory powiedzieli że " przy mojej wadze to EKG,ciśnienie krwi,nasycenie tlenem i inne dziwne wyniki mam jak biegacz długodystansowy".
Czyli poskładam maszynę i jesteśmy gotowi.
-
Witamy wszystkich...
IV KZ już tuż, tuż!!! W związku z tym mamy dla Was parę konkretów.
Baza- wiadomo O.W. Sosnówka N 54 14,881 E 017 59,642
Biuro rajdu będzie otwarte od godziny 15.00.
POLECAMY ZABRAĆ ZE SOBĄ KIEŁBASKI I "COŚ DO PICIA" - w piątek wieczorkiem będzie ognisko. Oprócz tego będzie czynna restauracja, gdzie po przyjeździe będzie można zjeść jakiś obiadek i wypić soczek
MAMY PROPOZYCJĘ ABYŚCIE ZABRALI ZE SOBĄ KANISTRY Z PALIWEM, KTÓRE TO ZABIERZEMY PRZYCZEPĄ NA NAJTRUDNIEJSZE ODCINKI (PROŚBA: PODPISZCIE JE) ZWIĄZANE JEST TO Z BRAKIEM W ROZSĄDNEJ ODLEGŁOŚCI STACJI BENZYNOWEJ- NAJBLIŻSZA CAŁODOBÓWKA OKOŁO 14 KM.
W najdalszym ale i najtrudniejszym punkcie trasy czekać będzie na Was coś do jedzenia i picia, oraz nowość- mechanik i polowy warsztat który jst do Waszej dyspozycji.
Co się tyczy trasy to są wąwozy, bagna, trawersy, piaski i dwie rzeczki itp... przyjedziecie zobaczycie...Całość trasy to około 220 km
IV KZ już tuż, tuż!!! W związku z tym mamy dla Was parę konkretów.
Baza- wiadomo O.W. Sosnówka N 54 14,881 E 017 59,642
Biuro rajdu będzie otwarte od godziny 15.00.
POLECAMY ZABRAĆ ZE SOBĄ KIEŁBASKI I "COŚ DO PICIA" - w piątek wieczorkiem będzie ognisko. Oprócz tego będzie czynna restauracja, gdzie po przyjeździe będzie można zjeść jakiś obiadek i wypić soczek
MAMY PROPOZYCJĘ ABYŚCIE ZABRALI ZE SOBĄ KANISTRY Z PALIWEM, KTÓRE TO ZABIERZEMY PRZYCZEPĄ NA NAJTRUDNIEJSZE ODCINKI (PROŚBA: PODPISZCIE JE) ZWIĄZANE JEST TO Z BRAKIEM W ROZSĄDNEJ ODLEGŁOŚCI STACJI BENZYNOWEJ- NAJBLIŻSZA CAŁODOBÓWKA OKOŁO 14 KM.
W najdalszym ale i najtrudniejszym punkcie trasy czekać będzie na Was coś do jedzenia i picia, oraz nowość- mechanik i polowy warsztat który jst do Waszej dyspozycji.
Co się tyczy trasy to są wąwozy, bagna, trawersy, piaski i dwie rzeczki itp... przyjedziecie zobaczycie...Całość trasy to około 220 km
życie jest piękne pod warunkiem , że masz odpowiednio dobrane leki antydepresyjne...
-