Co na początek ?
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Ja tam nie miałbym na tyle zaufania do siebie i do moich spawów itd... Jak jesteś w tym dobry i wiesz, że na tym możesz lecieć po dziurach przy 80km/h i Ci nic nie odpadnie to buduj.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
-
-
a co powiecie o tym ??
http://www.allegro.pl/item601067382_atv ... morsk.html
niby chinol ale skladany w polsce a to juz duzy plus (tylko albo az na chinskich podzespołach)
http://www.allegro.pl/item601067382_atv ... morsk.html
niby chinol ale skladany w polsce a to juz duzy plus (tylko albo az na chinskich podzespołach)
-
temat brzmi co na poczatek a nie skladanie quada wiec ja chyba dobrze trafilem i zaproponowałem.
a jesli mam cos powiedziec o twoim pomysle to musisz byc dobrym spawaczem i naprawde potrafic a jak ci sie wydaje ze to sa proste sprawy to lepiej nie bierz sie za to bo wyjdzie cie to drozej niz myslisz
a jesli mam cos powiedziec o twoim pomysle to musisz byc dobrym spawaczem i naprawde potrafic a jak ci sie wydaje ze to sa proste sprawy to lepiej nie bierz sie za to bo wyjdzie cie to drozej niz myslisz
-
Po 1. Tak, wątek jest tak zatytułowany lecz dotyczy on mojej sytuacji itp. itd.
Po 2. Nie musiałbym spawać całej ramy tylko jedynie uchwyty pod silnik.
Po 3. Pisałem już wcześniej, że w 3000 zł bym się zmieścił...czyli mniej niż za całego Bashana, który kosztuje 6000 i w swoim składaku bym miał inny lepszy silnik.
Po 2. Nie musiałbym spawać całej ramy tylko jedynie uchwyty pod silnik.
Po 3. Pisałem już wcześniej, że w 3000 zł bym się zmieścił...czyli mniej niż za całego Bashana, który kosztuje 6000 i w swoim składaku bym miał inny lepszy silnik.
-