[YC] Przeprawowy Puchar Polski Yamaha Cup 2007
- prezziguzzi
- Kontakt:
Wybacz Iras61a odp. jak nie było tak niema????zgłoszenie wysłane 04.04 kasa wysłana 07.04 w mym sercu głęboki smutek i pytanie co dalej????a noclegi też zarezerwowane
Mea culpa! Odpowiedziałem Ci dwa dni temu na priva, że wysłałem info ale jednak nie wysłałem. Biję się w pierś
W natłoku zgłoszeń (ok. 100 setka meili) Twojego omyłkowo zakfalifikowałem jako "wysłane info". Przepraszam. Jutro załatwimy sprawę na 100%. Jeżeli jest jak piszesz to miejsce masz gwarantowane.
Pozdrawiam.
Hawraneczku, wyczuwam delikatną nutkę niechęci.ten kolega ma dziwne podejscie... ja kilka razy probowalem sie z nim skontaktowac i w koncu dalem sobie spokoj...
Czyżby informacje zawarte w tym wątku kilka postów wcześniej były dla Ciebie niejasne (zwłaszcza info o moim adresie e-mail)? Chyba gdzieś mi się zawieruszył mail od Ciebie. Chętnie rozwieję Twoje wszystkie wątpliwości. Jezeli masz pytania to zapraszam na maila lub zadaj pytanie na tym forum a na 100% otrzymasz odpowiedź. Natomiast jeżeli miałeś problemy aby się ze mna skontaktować to może podaj więcej szczegółów. Chętnie jako "kolega z dziwnym podejściem" postaram się na przyszłość unikać podobnych sytuacji.
Chyba się ze mna zgadzasz, czyż nie?
Pozdrawiam.