[DB] Trzecia Dzicz Bieszczadzka 27-29.03.2009

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » wt 31 mar, 2009

Mały - dałes rade i osiągnąłes z Miedziakiem swietny wynik. Napewno pozostaje niedosyt bo przejechałes rajd świetnie ale takie sa zasady. Takich sytuacji np. na rajdach WRC było kilka - kiedy to ktoś nie kończyl rajdu bo rozwalił coś na dojazdówce do mety. szacun za wynik

Awatar użytkownika
DZIKI - husky

Post autor: DZIKI - husky » wt 31 mar, 2009

Paluszki jak ta lala :luzik: Nawet obrączka mi w końcu weszła na palca , się żona uspokoi to może mnie puści na następną dzicz :prosi:
Mały zapamiętaj jazdę którą zrobiłeś i która dała ci ten wynik to jest najważniejsze .Jak to zrobiłem :myśl: i powielaj to Prezzziego objedziesz :boks:

Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2

Polaris Hawkeye

brat motyfa

Post autor: brat motyfa » wt 31 mar, 2009

Pamietam jak bodajże w 98 roku Carlos Sainz przegrał nie tylko pierwsze miejsce w rajdzie Wielkiej Brytanii ale i tytuł mistrza świata po tym jak na ostatniej dojazdówce skończył się silnik w jego corolli wrc, nie udało mu się dojechać do mety i wszystko zgarnął Makinen. Pamiętam jak z wściekłości wybijał kaskiem tylną szybę samochodu i dlatego nie dziwi mnie Twoja reakcja. Mały, głowa do góry, przegrać jak El Matador to honor :) Super jechaliscie!

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » wt 31 mar, 2009

dziki - to żeś zrobił Małemu smaka:-)

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » śr 01 kwie, 2009

splowa - nie wiem po co sugerujesz jakieś oszustwa, może jakiś żal Ci pozostał po rajdzie. pisz do organizatora a nie tu wprowadzasz ludzi w błąd. Taki piękny rajd a Ty przeżywasz jak by Ci ktoś krzywdę wyrządził. Looknij jakie miłe posty dookoła:-) jaka dziś pogoda ładna

brat motyfa

Post autor: brat motyfa » śr 01 kwie, 2009

A jaki piękny był wschód słońca w sobotę pomiędzy 5 a 6 oesem :)

splowa
Kontakt:

Post autor: splowa » śr 01 kwie, 2009

do Brat Motyfa.

Ja nie widzę problemu. Dla mnie rajd był ok. Ale nie pisz proszę więcej, że ja i mój team partner byliśmy zciśnieniowani. Wydaję mi się, że powinieneś podziękować "jeźdźcom", którzy Tobie pomogli, a nie pisać jakieś dziwne historie.

P.S Do zobaczenia. :D
Splowa

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » śr 01 kwie, 2009

8) splówa nie naciągaj proszą rzeczywistosci i nie sugeruj kombinacji.
na 4 oesie to po prostu jarek wam przeszkadzał na trasie :idea: dalej prawdopodobnie byście nie pojechali... co nie zmienia faktu że dzieki że został wypchnięty poza tasmę.
znalazł sie przed wami dlatego że kiblowaliście na 4 ce :wyśmiewacz: a on naprawił i dołączył do mnie na piątce. na której czekaliście chwilkę z powodu ze zjezdzaliśmy najpierw jednym potem drugim (jarka) gadem...było miejsce obok a wy koniecznie chcieliście mu wskoczyć na plecy i prawie sie to wam udało :no no no:

a potem już was nie było :bezradny: więc wrzucmy na luz bo zdecydowanie ciśnienie było po waszej stronie.
Ostatnio zmieniony śr 01 kwie, 2009 przez prezziguzzi, łącznie zmieniany 1 raz.
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » śr 01 kwie, 2009

:D mały gó....no i czapeczka na pocieszenie... licza sie i tak tylko trzy pierwsze miejsca :bezradny: tzn są punktowane do pucharu. wiec wszystko jeszcze przed tobą :ok:
.:GALEON:.

splowa
Kontakt:

Post autor: splowa » śr 01 kwie, 2009

Looz
Splowa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”