Lucky Star SP250-S
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
To ja podłączam temat z konkurencyjnego poniekąd 4um ale tam też dużo info jest i to ciągnięty temat jest równolegle:Grzegorz Głowienka:
Połączyłem temat RADZIA z istniejącemy tematem o LuckyStarze...
http://www.atvpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4319&highlight=
Ostatnio zmieniony wt 10 kwie, 2007 przez mrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Extreme Black Lucky Star Dream Team
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Siema
no mam go
jest zaje...... mam pytanko do trzech czarnych. Jest już wieczór i jak sobie przypomne co z tym mojm lackim wyprawiałem to mnie trzęsie też tak na początku go niemiło potraktowaliście, znaczy bez przegięć ale jak się siedzi na quadzie to nie da się lajtowo jeździć. kurna no bez kitu, takie dziury a zawieszenie sobie je lekko wybiera aż dziw. a 60 to czuje się jak by to było 120 w aucie. na weekend jade sobie na super tereny i wogóle do wszystkich z okolic szczecina lub gorzowa może ktoś by miał ochotę się przyłączyć miejscowość się nazywa dobiegniew dokładnie pięć kilometrów od niego mam zamiar jechać na sobotę ale jak pogoda dopisze to zastać na cały weekend. przekimać sie jest gdzie
no mam go
jest zaje...... mam pytanko do trzech czarnych. Jest już wieczór i jak sobie przypomne co z tym mojm lackim wyprawiałem to mnie trzęsie też tak na początku go niemiło potraktowaliście, znaczy bez przegięć ale jak się siedzi na quadzie to nie da się lajtowo jeździć. kurna no bez kitu, takie dziury a zawieszenie sobie je lekko wybiera aż dziw. a 60 to czuje się jak by to było 120 w aucie. na weekend jade sobie na super tereny i wogóle do wszystkich z okolic szczecina lub gorzowa może ktoś by miał ochotę się przyłączyć miejscowość się nazywa dobiegniew dokładnie pięć kilometrów od niego mam zamiar jechać na sobotę ale jak pogoda dopisze to zastać na cały weekend. przekimać sie jest gdzie
... inne hobby to tylko wymówka :)
No no - lista szczęścliwych posaiadaczy LS sie powiększa. To prawda na LS nie da się jeżdzić lajtowo on az kusi do wygłópów. Quad jest super dopracowany jak na chinola i przy japońskich maszynach wygląda jak monstrów. Chętnie bysmy się dołączyli ale do ciebie to trochę daleko a jeden z nas i tak jest uziemniony - ale mam nadziej że nie za długo.
Pozdro
Pozdro
Extreme Black Lucky Star Dream Team
- prezziguzzi
- Kontakt:
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Siema
mam już najechane 91 kilometrów i dziś już po weekandzie se go wyczyściłem i odpaliłem i miałem wrażenie że słychć takie lekkie popiskiwanie gdzieś z okolic obudowy skrzyni biegów tak jakby z miejsca obok ręcznego rozrusznika. Przyjechałem się kawałek i nic nie czuć ani żadnych szarpnięć ani spadku mocy jutro to zgłoszę i zobaczymy co mi powiedzą. Słychać to na luzie jak i na biegach. Może ktoś coś wie czy tak ma być??????????????????????
mam już najechane 91 kilometrów i dziś już po weekandzie se go wyczyściłem i odpaliłem i miałem wrażenie że słychć takie lekkie popiskiwanie gdzieś z okolic obudowy skrzyni biegów tak jakby z miejsca obok ręcznego rozrusznika. Przyjechałem się kawałek i nic nie czuć ani żadnych szarpnięć ani spadku mocy jutro to zgłoszę i zobaczymy co mi powiedzą. Słychać to na luzie jak i na biegach. Może ktoś coś wie czy tak ma być??????????????????????
... inne hobby to tylko wymówka :)