Impreza ODWOŁANA!!! - Euroforum Trophy - 3-4.04.2009
exsstrom, jednak kusi cie chyba wystartować a nie kibicować dasz radę dawaj
nie wiem czy powinienem pisać o warunkach terenowych bo ostatnio zostałem pośądzony o jkieś matactwa organizacyjne ale co tam na dzisiaj śniegu brak i jak nie popada na imprezę będzie brak
zapis z encyklopedji wiedzy quadowca
drwal - benek- zwycieża wszystko lub jest w ścisłej czołówce - PT 2008 itd. inaczej Robert R. (prowadzi firmę związną z przemysłem drzewnym)
jeśli benek zjechał lub wjechał z pionu a ty się zastanawiasz szybko odpuść grozi wypadkiem
jeśli benek wprowadza lub sprowadza quada omiń to miejsce szeroko grozi kalectwem
trasy na pewno nie wytycza bo jest l....m i tutaj nawet nie startuje l.....cz
quad HONDA RUBICON 500
nie wiem czy powinienem pisać o warunkach terenowych bo ostatnio zostałem pośądzony o jkieś matactwa organizacyjne ale co tam na dzisiaj śniegu brak i jak nie popada na imprezę będzie brak
zapis z encyklopedji wiedzy quadowca
drwal - benek- zwycieża wszystko lub jest w ścisłej czołówce - PT 2008 itd. inaczej Robert R. (prowadzi firmę związną z przemysłem drzewnym)
jeśli benek zjechał lub wjechał z pionu a ty się zastanawiasz szybko odpuść grozi wypadkiem
jeśli benek wprowadza lub sprowadza quada omiń to miejsce szeroko grozi kalectwem
trasy na pewno nie wytycza bo jest l....m i tutaj nawet nie startuje l.....cz
quad HONDA RUBICON 500
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Euroforum Trophy - odwołane!
Poniżej komunikat organizatora:
Poniżej komunikat organizatora:
Szanowni Zawodnicy oraz Pasjonaci Off-Roadowego Szaleństwa!
Z przykrością informujemy, iż z uwagi na problemy techniczno-organizacyjne jesteśmy zmuszeni odwołać Rajd Euroforum Adventure Club Trophy, który miał się odbyć w dniach 03-04 kwietnia 2009 roku w Jeleniej Górze.Jednocześnie chcielibyśmy podziękować wszystkim za zainteresowanie imprezą.
Nie zostawimy Was jednak bez alternatywy!
Gorąco zapraszamy do udziału w ekstremalnym rajdzie przeprawowym – POLAND TROPHY. Odbędzie się on już 24-25 kwietnia 2009 w Walimiu. Rajd ten organizowany jest już trzeci rok i cieszy się bardzo dobrą renomą w środowisku off-roadowym i nie tylko.
Edycja dolnośląska rozpoczyna sezon 2009.
Więcej informacji można znaleźć na www.polandtrophy.pl.
Znajdziecie tam relację z poprzednich edycji oraz szczegółowe informacje dotyczące Rajdu.
Pozdrawiamy
Zespół Euroforum Adventure Club
Póki co quadowa emeryturka :)
-
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
robertyamaha, Mnie ma być głupio nie dlaczego raczej nie z jakiego powodu chyba znowu masz mnie za organizatora tego zamieszania a to błąd ponieważ organizatorem był zespół PT ja byłem aktywnym kibicem tego przedsięwzięcia a głupio to może być tym którzy nie byli w stanie zrozumieć zapisów regulaminu ,sprostać wymogom technicznym, finansowym itd. Wytwarzaali nie potrzebną złą fame na forach Oraz mieć na tyle odwagi aby przyjechać w jedne z najbardziej objechanych terenów do jazdy w Polsce aby zmierzyć się z nimi i zawodnikami na dowód moge przesłać zainteresowanym kilka fotek z rekonesansu QUAD SKŁADU KARKONOSZE
Jeśli zaś chodzi o twoją uszczypliwość to tak jak napisał Grzesiu Głowienka nie marnuj energii bo niedługo dzicz i będziemy się przyglądali tym wydarzeniom a moze w przyszłości energia będzie ci potrzebna bo będziemy mieli okazje na następnej dziczy jeżeli organizator nas zaprosi ( chyba że to impreza zamknięta dla wipów ) QUAD SKŁAD KARKONOSZE wystartować co by zamieszać w klasyfikacji a na koniec kto ma ochotę polatać, potrenować u nas i tak zapraszamy kontakty ogólnie znane
Ogólnie jak mawiają moi koledzy -Parys za stary jesteś na te bzdury zostaw to forum bo szkoda czasu zastosuje się do ich sugestii i zajmę się dalszym lataniem po terenie bez zbędnego bicia piany na tym forum pozdrawiam
Jeśli zaś chodzi o twoją uszczypliwość to tak jak napisał Grzesiu Głowienka nie marnuj energii bo niedługo dzicz i będziemy się przyglądali tym wydarzeniom a moze w przyszłości energia będzie ci potrzebna bo będziemy mieli okazje na następnej dziczy jeżeli organizator nas zaprosi ( chyba że to impreza zamknięta dla wipów ) QUAD SKŁAD KARKONOSZE wystartować co by zamieszać w klasyfikacji a na koniec kto ma ochotę polatać, potrenować u nas i tak zapraszamy kontakty ogólnie znane
Ogólnie jak mawiają moi koledzy -Parys za stary jesteś na te bzdury zostaw to forum bo szkoda czasu zastosuje się do ich sugestii i zajmę się dalszym lataniem po terenie bez zbędnego bicia piany na tym forum pozdrawiam