Więcej informacji na stronie głównej Quadzik.pl -> SAHARA KINGWAY QUAD ADVENTURE 2009SAHARA KINGWAY QUAD ADVENTURE 2009
W ubiegłym roku quady przeprawowe Kingwaya zdały egzamin na polskich bezdrożach. W tym roku Kingway Motor Poland postanowił pójść nieco dalej. Sahara to wspólny z Motul Oil i portalem http://www.scigacz.pl projekt w ramach którego uczestnicy spędzą 10 dni podróżując na quadach w Tunezji. W tym czasie pokonają dystans około 1800 km. nocując w rozbijanych obozowiskach na pustyni, bez wygód i udogodnień. Tylko oni, quady i przygoda.
SAHARA KINGWAY QUAD ADVENTURE 2009
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
SAHARA KINGWAY QUAD ADVENTURE 2009
Kingway Motor Poland - informacja prasowa:
Póki co quadowa emeryturka :)
To są bardzo dobre quady, sam jeżdże w rajdach przeprawowych to moge coś o tym powiedzieć. Na MC2009 zajołem 4 mejsce więc chyba nie tak źle. To jest zresztą jedyny chiński quad który nadaje się na rajdy i to jest fakt, reszta chinoli się nie liczy wogóle. Za tydzień kolejny rajdzik i zamierzam zająć też wysoką pozycje. I jeszcze jedno KINGWAY i ALLROAD to jedno i to samo tylko w pierwszym przypadku to importer jak w nazwie a drugi to ATVSWEDEN a quady to CF MOTO 500 wersja krótka lub długa i wszystko. I chwała KINGWEYOWI że ma TEAM firmowy i promuje te quady bo to naprawde dobre maszyny. Po stuningowaniu pod rajdy przeprawowe "firmówki" mają ciężko wiem co mówie.
Nikt nie mówił że będzie łatwo......!
Masz racje co do tego ze to jedyne AzjatyckE quady ktore nadają sie do rajdów. To nie chinole!!! to są quady tajwanskie, a pozatym w tym roku kingway daje quada do extremu na poland trophy i nie tylko wiem ze zamierzaja pojechac na dzicz bieszczadzka i pare innych imprez;) a jeżdzic na nim bedzie Zdeżak niektorzy znają go pewnie z yamaha cup albo ostatniej edycji PT w Morągu więc pożyjemy; zobaczymy:)
PS: wielkie uznanie dla kingwaya który jako jedyny ma quady na polskich rajdach sponsorowane a inne "firmowki" to nawet gadac z nimi sie nieda
PS: wielkie uznanie dla kingwaya który jako jedyny ma quady na polskich rajdach sponsorowane a inne "firmowki" to nawet gadac z nimi sie nieda
Suzuki Eiger automat