audio
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
PRZYWITAJ SIĘ W POWITALNI !!! Zaczniemy dopiero wtedy rozmawiać...
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Po 1. Takie rzeczy to nie do quada. (zalejesz quada=zalejesz sprzęt)
Po 2. Na choletre ci muzyka w quadzie jak masz ją w wydechu!!
(no chyba że jeździsz niskopojemnościowym quadem to takich rytmów nie usłyszysz ale zawsze coś tam możesz posłuchać) Bardzo ładnie np. brzmi Kawasaki BruteForce 750, KingQuad 750, Sportsman 800 (Hondy Ricon nie słyszałem więc nie wiem, lecz to tak z mojej stronki)
Po 3. Podczas jazdy tego w życiu nie usłyszysz.. Chyba że jak mówi kolega Ruszko zrobisz to dla lansu a quad do tego faktycznie sie nie nadaje.
Po 4. Jak chcesz się lansować to kup se Stare BMW serii 3 ( w załóżmy wieku 18 lat jak bedziesz mial prawko) i do niego właduj sobie głośniki.
Pozdrawiam.
Po 2. Na choletre ci muzyka w quadzie jak masz ją w wydechu!!
![Laughing :lol:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_lol.gif)
Po 3. Podczas jazdy tego w życiu nie usłyszysz.. Chyba że jak mówi kolega Ruszko zrobisz to dla lansu a quad do tego faktycznie sie nie nadaje.
Po 4. Jak chcesz się lansować to kup se Stare BMW serii 3 ( w załóżmy wieku 18 lat jak bedziesz mial prawko) i do niego właduj sobie głośniki.
Pozdrawiam.