Test wyciągarek

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
Awatar użytkownika
Max
Kontakt:

Post autor: Max » pt 06 kwie, 2007

:lol: mój xt25 bez zarzutu :wink:
Moj tez mieli, az milo :D

Obrazek

Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » sob 07 kwie, 2007

Słuchajcie szok. Nie dosc ze padł nowy Warn 3.0 rt to dzisiaj jeszcze zastrajkował przekaznik. Nie daje pradu wogule. Załozyłem nowy przekaznik i wszystko hula.

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » pn 09 kwie, 2007

No to ja się ciesze z mojej klasycznej 3,0s, a Prezesie nie przeszkadza Ci praca tylko w jedną stronę? :D

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » pn 09 kwie, 2007

Ale mnie nastraszyliście dopiero co kupiłem 3.0 rt, ale kurcze przejechałem cały RR i wcześniej wyciągałem fiata palio z błota i wszystko działa bez problemów, mój ziomal Robbo też ma 3.0rt i jest ok
jak mi padnie na Poland trophy to się zapłaczę.
Chyba jednak warto sobie kupić jakieś dziadostwo do torby żeby mieć na zmianę.

czy znacie jakąś wyciągarkę co by pasowała na miejsce warna czy one mają takie same mocowania . ?
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

Andrzej G.
Kontakt:

Post autor: Andrzej G. » pn 09 kwie, 2007

te same rozstawy śrub co Warn mają Ramsey i Come up .
pozdrawiam
Andrzej G.

Tak aby była jasność ! :-) Reprezentuję firmę która jest importerem i dystrybutorem opon.
Do quadów importujemy opony następujących marek Duro, Journey ( Wanda ) , Sunf, Pit bull, ITP . Zam dobrze opony do quadów ich wady i zalety. Oczywiście zawsze podkreślam zalety opon które importujemy i wady konkurencji , co nie zmienia faktu , że pisze o faktycznych wadach i zaletach.

Chciałem użyć takiego podpisu bo na forum widzę wpisy wielu osób które są zainteresowane wychwalaniem konkretnych marek a udają niezależnych ekspertów.Wg. mnie warto wiedzieć czyje posty się czyta i wyrobić sobie własne zdanie.

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » pn 09 kwie, 2007

ok dzięki kurcze ale te modele kurcze troche kosztują chyba kurcze. ;)
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pn 09 kwie, 2007

:D come up nie są drogie :mrgreen:

ps.u mnie wszystko OK motyf :mrgreen: błąd montażu :oops:

a przekażnik z tego co pamiętam kosztuje ok 400zł ale mogę się mylić :?
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Max
Kontakt:

Post autor: Max » sob 14 kwie, 2007

Panowie... nie siejmy paniki... w koncu nie po to sie kupuje Warna, by bac sie z nim wyjechac w teren... moze pare sztuk bylo wadliwych... ale to nie przesadza sprawy... Warn to taki Lexus w koncu wsrod wyciagarek...

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » pn 16 kwie, 2007

Panowie , nie ma niezawodnych wyciągarek! Przekonałem się o tym na YC gdzie na pierwszej próbie spalił mi się "stary" 3,0 S WARNa.
Następna do sprawdzenia idzie Come Up 3,0 - jestem niesamowicie ciekawy efektów tego Tajskiego produktu ( na wszelki wypadek biorę zapasową wyciągarkę) a będzie ona miała co robić bowiem jadę na objazd tras Poland Trophy.
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » śr 18 kwie, 2007

Opowiedz nam Krzysiu jak to wygląda z gwarancją w warnach. Teoretycznie jest to gwarancja na cały okres jej użytkowania - na częsci mechaniczne, tak?
a jeżeli się spali silnik? a jeżeli padną przekaźniki? naprawią nam to na gwarancji?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”