Test wyciągarek

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
Awatar użytkownika
Max
Kontakt:

Post autor: Max » śr 04 kwie, 2007

Moja XT25 poki co robi galancie... a latwego zycia nie ma :)

Andrzej G.
Kontakt:

Post autor: Andrzej G. » śr 04 kwie, 2007

Nowe Warny pojechały w teren i mleko się wylało.
Na łącznie kilkaset Warnów ( 2,5ci, 3.0ci , 2.5s, 3.0s ) sprzedanych przez ostatnie półtora roku mieliśmy 1 ( słownie jedną ) uzasadnioną reklamację. Na kilkadziesiąt nowych Warnów sprzedanych w ciągu ostatnich tygodni mamy już kilka reklamacji ( około 10% nowych Warnów zastrajkowało ).
W przypadku pozostałych producenów nasze statystyki serwisowe przedstawiają się następująco:
BVP ( firma Kanadyjska ale produkcja Chiny ) - na około 200 sprzedanych w ciągu ostatniego roku wyciągarek około 20 reklamacji.
Ramsey ( produkcja USA ) - na kilkadziesiąt sprzedanych w ciągu ostatnich kilku miesięcy 0 reklamacji
Come Up ( produkcja Taiwan ) - na około 100 sztuk sprzedanych w ciągu ostatnich paru ostatnich miesięcy 1 reklamacja ( ukręcone pokrętło sprzęgła - podejrzewam że, użytkownik koniecznie chciał wysprzęglić pod obciążeniem )
pozdrawiam
Andrzej G.

Tak aby była jasność ! :-) Reprezentuję firmę która jest importerem i dystrybutorem opon.
Do quadów importujemy opony następujących marek Duro, Journey ( Wanda ) , Sunf, Pit bull, ITP . Zam dobrze opony do quadów ich wady i zalety. Oczywiście zawsze podkreślam zalety opon które importujemy i wady konkurencji , co nie zmienia faktu , że pisze o faktycznych wadach i zaletach.

Chciałem użyć takiego podpisu bo na forum widzę wpisy wielu osób które są zainteresowane wychwalaniem konkretnych marek a udają niezależnych ekspertów.Wg. mnie warto wiedzieć czyje posty się czyta i wyrobić sobie własne zdanie.

Awatar użytkownika
Max
Kontakt:

Andrzej, a nowe Warny z reklamacjami to seria XT czy RT czy bez znaczenia?

Slawek_Mat

Post autor: Slawek_Mat » śr 04 kwie, 2007

Andrzej, a nowe Warny z reklamacjami to seria XT czy RT czy bez znaczenia?
no właśnie - wg mnie problemy są tylko przy RT - Andrzej potwierdzisz ?

Awatar użytkownika
Max
Kontakt:

Tez wlasnie zaczalem snuc taka teze... patrzac na to, ze awarie przy RT...

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » śr 04 kwie, 2007

XT nie ma na rynku także brak porównania , ale to ta sama konstrukcja.
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
JJasiek
Kontakt:

Post autor: JJasiek » czw 05 kwie, 2007

A ja mam jakieś tajwańskie coś z oznaczeniem 3000lbs i na razie wszystko w porządku poza liną którą okrutnie skarałem na RR :) :)

Andrzej G.
Kontakt:

Post autor: Andrzej G. » czw 05 kwie, 2007

Do tej pory mieliśmy XT25 , RT25, RT30 ---- XT30 jeszcze nie mieliśmy , ale to tak naprawdę te same wyciągarki tylko inaczej wyposażone.
Efekt jest taki że, przez ostatnie parę dni szukałem na świecie jakiejś większej ilości starych modeli 3.0ci lub 3.0s ale niestety bez powodzenia.
:(
pozdrawiam
Andrzej G.

Tak aby była jasność ! :-) Reprezentuję firmę która jest importerem i dystrybutorem opon.
Do quadów importujemy opony następujących marek Duro, Journey ( Wanda ) , Sunf, Pit bull, ITP . Zam dobrze opony do quadów ich wady i zalety. Oczywiście zawsze podkreślam zalety opon które importujemy i wady konkurencji , co nie zmienia faktu , że pisze o faktycznych wadach i zaletach.

Chciałem użyć takiego podpisu bo na forum widzę wpisy wielu osób które są zainteresowane wychwalaniem konkretnych marek a udają niezależnych ekspertów.Wg. mnie warto wiedzieć czyje posty się czyta i wyrobić sobie własne zdanie.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » czw 05 kwie, 2007

:lol: mój xt25 bez zarzutu :wink:

ma co prawda jedną wadę ,jest za cichy :mrgreen: powinni dokładać sygnalizator pracy :D
.:GALEON:.

Slawek_Mat

Post autor: Slawek_Mat » pt 06 kwie, 2007

Do tej pory mieliśmy XT25 , RT25, RT30 ---- XT30 jeszcze nie mieliśmy , ale to tak naprawdę te same wyciągarki tylko inaczej wyposażone.
Czyli WARN dał d...py - albo poprawią to w ciągu najbliższych partii albo wypadną z rynku :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”