Pomorskie(Morąskie) Bezdroża - II edycja

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ

czy chcesz by Pomorskie Bezdroża odbyły się ponownie

Czas głosowania minął śr 04 lut, 2009

tak
16
100%
nie
0
Brak głosów

Liczba głosów: 16

woytaz
Kontakt:

Pomorskie(Morąskie) Bezdroża - II edycja

Post autor: woytaz » czw 15 sty, 2009

Witam ponownie wszystkich Quadowiczów. Nie udzielam się wprawdzie, ale regularnie was odwiedzam. Tygodniami łamię sobie głowę pytaniem: robić kolejna edycję czy nie... W końcu uznałem, że najłatwiej będzie zwyczajnie Was zapytać :) . W tym właśnie celu zamieszczam poniższą ankietę. Zachęcam do klikania. jednocześnie tych z Was, którzy odpowiedzą: TAK, proszę o określenie najlepiej pasującego terminu. w grę wchodzą miesiące: maj, czerwiec, lipiec.

Pozdrawiam serdecznie
Wojtek

Awatar użytkownika
Romulus
Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
Imię: Roman

Post autor: Romulus » pt 16 sty, 2009

Witaj Wojtku
Rób imprezę i się nawet nie zastanawiaj, masz piękne tereny do wykorzystania a skoro pytasz to widzę że chęci też są.
Termin tak by nie kolidowało z innymi imprezami, naprzykład na lipiec na razie nie słyszałem by coś było organizowane.
Już możesz nas z Denisem wpisać na listę, a skład i tak od nas napewno będzie większy.

Awatar użytkownika
JakubM
Kontakt:

Post autor: JakubM » pt 16 sty, 2009

Dawaj na lipiec zawsze w lato jest posucha jeżeli chodzi o imprezy

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » pt 16 sty, 2009

Z dzisiejszego punktu widzenia - chętnie w wakacje.

Awatar użytkownika
JJasiek
Kontakt:

Post autor: JJasiek » ndz 18 sty, 2009

Tylko dla nas przygotuj stanowczo więcej błota zamiast tyle jeżdżenia. Z resztą pamiętasz, że najlepszą zabawę quadowcy mieli na bagienku w niedzielę :) :) :) :) :) :)

woytaz
Kontakt:

Post autor: woytaz » pn 19 sty, 2009

prywatnie, poza forum dostalem bure za to, ze w ogole sie zastanawiam: mam robic i koniec!! :D . W razie gdyby tak sie stalo to:

impreza bedzie glownie quadowa, ilosc i rodzaj gadow bez ograniczen, bedzie podzial na klasy.

terenowek bedzie max 15 - 20 zalog.

Dlaczego?? to proste: kultura jazdy i podejscie do tematu konkurecji, nie ujmujac niczego kierowcom aut terenowych, sa wsrod quadziarzy o niebo dalej rozwiniete. Generalnie rzecz biorac, oczywiscie.

Lipiec, jak dotad z waszych wypowiedzi wynika, to najbardziej prawdopodobny zblizony termin.

Baza w tym samym miejscu.

Trasa... :) . Dwoch z Was zaoferowalo sie poswiecic swoj cenny czas i pomoc mi ustawic trase tak, ze BEDZIE PAN ZADOWOLONY :D :D . Nie upowaznili mnie do ujawniania swojej tozsamosci wiec dowiecie sie o kim mowa tylko jesli sami Wam powiedza.
jak armia sie zgodzi to beda dwa poligony.

odcinek nocny 8) .

Brak polskich znakow = niemiecka klawiatura :?

woytaz
Kontakt:

Post autor: woytaz » wt 17 mar, 2009

Witam ponownie.
Nie mam niestety dobrych wieści: Nadleśnictwo nie wyraziło w tym roku zgody na organizacje Bezdroży na terenie, który administruje :( . Oficjalnie przyczyną jest odgórny nacisk na przestrzeganie zakazu wjazdu do lasu. Żałuję bardzo ponieważ bez terenu nadleśnictwa nie jestem w stanie ułożyć trasy wystarczająco długiej i ciekawej. W związku z tym rezygnuję z organizacji imprezy w tym roku. W tym roku urosło sporo imprez wiec pewnie zobaczymy sie z wieloma z Was gdzieś w Polsce. Pozdrawiam Wojtek Dziedziech

Awatar użytkownika
denis

Post autor: denis » śr 18 mar, 2009

szkoda. wielka szkoda.
VINSON 500

Awatar użytkownika
Romulus
Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
Imię: Roman

Post autor: Romulus » śr 18 mar, 2009

denis

szkoda. wielka szkoda.
ano a ja już cały plan ułożyłem na tydzień przed i po rajdzie, wielki żal, bo tereny piękne do jazdy. :( :( :(
Ostatnio zmieniony śr 18 mar, 2009 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”