[PT] Poland Trophy - News

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » śr 04 kwie, 2007

2can piszesz ze trasa ma byc mega trudna. Czy bedzie trudniejsza niz RR IV?? O której bedzie start , i zamkniecie trasy?? I czy te samochody nie porozjezdzaja nas quadowców na próbach??

Don Mario
Kontakt:

Post autor: Don Mario » czw 05 kwie, 2007

2can napisz czy dużo osób już się zgłosiło na ten rajd w klasie qadów.
Nie wiem czy będzie z kim rywalizować??
quadus maniakus

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » czw 05 kwie, 2007

Trasa będzie biegła Jurą , należy spodziewać się podłoża bardzo zróżnicowanego z przewagą skałek. Harmonogram rajdu zamieszczę niebawem . Quady w klasie Extrem wystartują pół godziny przed samochodami , tak samo jak to ma miejsce na Croatia Trophy , dla sprawnego jeźdźca jest top wystarczająca przewaga by nie spotkać się z samochodem na trasie , jednak jak się to stanie to trzeba zwracać uwagę i ustąpić drogi większemu w razie potrzeby.

W tej chwili zgłoszonych jest około 40 załóg , więc raczej będzie sie z kim ścigać , zgłoszenia napływają każdego dnia , więc można spodziewać się dużo większej ilości zawodników.
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » czw 12 kwie, 2007

Tym wszystkim , którzy kręcili nosem na 4 miejsce Maćka Ziętarskiego w RRIV uspokoi może nieco fakt że zawodnik ów startuje jako team partner Darka W w I edycji rajdu Poland Trophy. Mam nadzieję że pokaże że umie jeździć :)

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » czw 12 kwie, 2007

No myślę że to będzie wyprostowanie tego że on naprawde potrafi, ale na RR wszyscy widzieli że śmigał pod opieką KOMANDORA RAJDU i na własne oczy widziałem jak mu wszystko mówił co ma robić, jak pod pieczatkę podjechać chciał.
Moim zdaniem powinien dostać na tym rajdzie nagrodę oczywiście
ale nie powniniem być liczony.

Ale cieszę się że będzie na PT super widać że RR mu się podobało. No i teraz nie bedzie nikomu przeszkadzało że jedzie z Dareczkiem którego serdecznie pozdrawiam.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » pt 13 kwie, 2007

Dużo ciekawych informacji pojawia się na stronie Kowala: http://www.lr.pl/polandtrophy.html

a tu filmiki z przygotowań:
http://www.lr.pl/polandtrophy_spot.html

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » pt 13 kwie, 2007

Ładnie się chłopcy bawili:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

więcej tu: http://www.lr.pl/imprezy/polandtrophy/wytyczanie/

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » pn 16 kwie, 2007

Z powodu wyjazdu musze (niestety) zwolnic moja rezerwacje w Villa Verde od (czwartek do niedziela) pokoj dwuosobowy. Chetnych prosze o kontakt mailowy do jutra.

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » czw 19 kwie, 2007

Jestem od wtorku z małą przerwą w bazie rajdu - Hotelu Villa Verde jest tu bardzo ... luksusowo , zupełnie inaczej niż w innych znanych mi dotychczas bazach.
Miasteczko Rajdu jest oddalone kilka kilometrów i mieści się w Ogrodzieńcu, tam odbędzie się prolog , ktgórego start jest przewidziany na godzinę 15.00.
Dotychczas zgłosiło się około 50 quadów , zobaczymy ile stanie na starcie.
Trasa bardzo wymagająca , podczas objazdu odnowiła mi się kontuzja kolana... jestem zły , bo do Croatii zostało 9 dni a ja nie moge chodzić :(
Postaram się w miarę możliwości relacjonować na bierząco wydarzenia z Jury .

Awatar użytkownika
Jakubek
Quad:: Bomba xxc

Post autor: Jakubek » ndz 22 kwie, 2007

Impreza pod względem przygotowań to pierwsza klasa Odcinki specjalne naprawde na wysokim poziomie poprostu było wszysto a kurzu najwięcej W quadach pierwsze miejsce Banan(Marcin Poręcki)Quad Team Extreme drugie Chempion(Darek Wyszyński)Team Extreme Płock trzecie Maciej Źientarski a czwarte Robbo(Robert Szamota)Quad Team Extreme Gratulacje dla wszystkich zawodników którzy wystartowali i dojechali do mety lub im sie to nie udało Czekamy na zdjęcia i relacje zawodników lecz po takim bankiecie to poczekamy troszke

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”