SP 850 Xp pierwsze loty w PL

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Polaris
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » pt 13 mar, 2009

teren zweryfikuje poglądy

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » pt 13 mar, 2009

to co mnie strasznie zacheca do "przewiezienia" sie ta kareta to napewno napompowana informacja o przyspieszeniu, mocy i .... kurcze! podoba mi sie quad wizualnie...

napewno jest komfortowy, stabilny - o tym to moge pisac w ciemno... a to jest dla mnie po pierwsze primo...

po drugie primo jako malo wymagajacy klient uzytkujacy quada turystycznie widze wiele wad, ktore sa kontynuacja tego, co mam w obecnej 500tce... i chociaz dla niektorych sa to rzeczy malo istotne, dla innych sa zaletami, sybiektywnie oceniajac rok uzytkowania, ja uwazam to za wady... za co przepraszam :)
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pt 13 mar, 2009

np.?

Awatar użytkownika
stahoo

Michal, :)

na przyklad dla mnie SP500 kupiony jako golas nie posiada:

bagazników - ma tylko tacki, na ktore mozna cos przylepic
zderzaków

oczywiscie sa dodatkowe akcesoria, i mozna je dokupic, ale poco, kiedy mozna byłoby wykonac produkt, ktory mialby to juz w sobie, a co za tym idzie w cenie pojazdu...

system Lock&Ride, to bardzo fajne rozwiazanie, ale akurat nie na moja kieszen, dlatego, ze chcac przygotowac pojazd w taki sposob, aby korzystanie z niego bylo takie płynne jak w pojezdzie innej marki musze wydac.... hmm... no... no ze specjalnymi rabatami od Ciebie minimum 10% wartości pojazdu, mnie sie to niekalkuluje...

Zaznaczam, ze naprawde podoba mi sie uzytkowny Polar i pomimo jakims tam przejsciom jestem nadal z niego zadowolony...

mozemy zrobic test na czas, kto pierwszy zamontuje kufer Kimpex DeLux, ja dajmy na to Kymco MXU300, czy Ty na XP850, dodam tylko, ze wykorzystujemy wiertarke, uniwersalny kufer oraz to co jest w zestawie do zaomontowania plus oczywiscie klucze...
jestem pewien wyniku, dam Ci kilkuminutową przewagę :)

oczywiscie moze ktos to uznac za czepialstwo, ale jest to moje niezalezne zdanie turysty quadowego i poki co sie nie zmieni... poza tym jazda turystyczna polarem to czysta przyjemnosc

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

:D życzę ci grubego portfela i braku takich problemów :D

ps.jak naprzykład wiertło w kolanie :wyśmiewacz:
ps.niemniej rozumiem cie doskonale :tak:
ps.są jednak tacy klienci dla których akcesoria to podstawa...a jestem pewien ze polaris nie ma sobie równych :I love POLARIS:

Awatar użytkownika
stahoo

zgadza sie, Polaris posiada najwieksza liczbe i mozliwosci zastosowania akcesoriow na rynku ATV

i moze z "wiertla w kolanie" przejdziesz od razu do "betonowych butow" ale zaryzykuje stwierdzenie, ze Polaris tych akcesoriow poprostu potrzebuje, aby móc w pełni korzystać z jego walorów... :figielek:

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

ręce opadają :głupol:

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » pt 13 mar, 2009

No i niestety Pomarańczka XP poszła do ludzi :shock: Klienci mają niezłe parcie na te sprzęty :shock:

Teraz będzie następny XP L E - wersja Forest Predator:

Obrazek

Obrazek

Oczywiscie odpowiednio zmodyfikowany - przede wszystkim koła, bumper itp...
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » sob 14 mar, 2009

:beczy: to się najeżdziłeś

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » sob 14 mar, 2009

nieźle sie prezentuje wersja Forest predator. Tak szczerze to ja juz nie rozumiem Stahoo. klient ma do wyboru kilka różnych bumperów (mówię o sportsmanie), różne balustradki, różne wersje nadwozia a okazuje sie, że klient nie chce tego wyboru. Klient chce za jak najmniejsza kasę mieć quada ze wszystkim i to żeby sie nie róznil od innych. Dobrze wiemy że taki brak wyboru juz kiedyś miał miejsce i niektórzy sie do niego zbytnio przyzwyczaili. Ja tam się cieszę, że mozemy sobie powybrzydzać bo przecież gusta są tak różne.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polaris”