jaka opona najlepsza do blota bagna ????????
- prezziguzzi
- Kontakt:
o tak...ale prawie kazdy silnik jest fabrycznie niewyzylowany i da sie wydobyc z niego wiecej. Dobrym przykładem jest seria "R" CAN-AM. Zamiast zwiekszać bez sensu pojemnośc wage, zmienili co nieco w silniku, inne mapy i mamy mocniejszego quada niż 850ka Polarisa i w pewnych aspektach 1000ka AC.
Dla mnie to i tak bez sensu i po zabawie z Outy 800 z przyjemnością przywitałem G700
Dla mnie to i tak bez sensu i po zabawie z Outy 800 z przyjemnością przywitałem G700
-
ale w nowym polarku wyższa kultura pracy bo silnik wiruje wzdłuż, tak jak w hondach, pozatym po wstepnych ogledzinach (5min) już widze że pomyśleli nad wywazeniem przód tył boki, sposób i miejsca mocowania chłodnicy, akumulatora, silnika i skrzyni, słowem chyba prześcigneli outlandera, nie wspominając o zawieszeniu i nastepnej generacji EPS
- prezziguzzi
- Kontakt:
nie żartujemy sobie z Polarisa, ze zrobił coś trwałego i sensownego.
Nie wciagajcie mnie w gry marketingowe
G700 jest moim trzecim quadem i może nie daje takiej adrenaliny jak Bomba, moze ma slabsze zawieszenie niz Bomba (ja jezdze na topowych elkach a bomba ma stockowy przed za miekki, ale G700 daje mi jazde bez zmeczenia, swietną manewrowość i wielką lekkosc prowadzenia (wieksza niż wielki i ciezki Polaris nawet ze wspomaganiem). Jak trzeba ja przeniesc czy przesunąć nie ma problemu. Nie ma problemów z pradem jak w BRP. Nie musze myslec o tym co nalezy poprawic albo unowoczesnic....i nie bolą mnie nadgarstki od zmagania się z quadem i jego mocy....i nie opalam w lecie włosów na nogach z powodu ciepła bijącego od duzego silnika.
Mam po prostu zwrotną, bystrą i niezawodna maszynę, dosc wygodna, dosc szybką...po prostu uniwersalną.
FINITO
Nie wciagajcie mnie w gry marketingowe
G700 jest moim trzecim quadem i może nie daje takiej adrenaliny jak Bomba, moze ma slabsze zawieszenie niz Bomba (ja jezdze na topowych elkach a bomba ma stockowy przed za miekki, ale G700 daje mi jazde bez zmeczenia, swietną manewrowość i wielką lekkosc prowadzenia (wieksza niż wielki i ciezki Polaris nawet ze wspomaganiem). Jak trzeba ja przeniesc czy przesunąć nie ma problemu. Nie ma problemów z pradem jak w BRP. Nie musze myslec o tym co nalezy poprawic albo unowoczesnic....i nie bolą mnie nadgarstki od zmagania się z quadem i jego mocy....i nie opalam w lecie włosów na nogach z powodu ciepła bijącego od duzego silnika.
Mam po prostu zwrotną, bystrą i niezawodna maszynę, dosc wygodna, dosc szybką...po prostu uniwersalną.
FINITO
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: