jaka opona najlepsza do blota bagna ????????
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
-
kolego o co ci chodzi? szymon jest bardzo ale to bardzo zadowolony z tej naprawy, on nie ma czasu za tym chodzić, a wasz serwis (nie wiem czy ty masz w tym wkład czy nie) wszystko mu tam ogarneli i wiecej niz powinni, nie musiał się niczym martwić, sensownie $, ja tam do was zresztą wszytskich z okolicy wysyłam! ostatnio kolega przydzwonił grizlim w drzewo tez robiliście mu wachacze itp jest tam jakas kwestia wyciagraki ale nikt nie podejrzewa że to u Was coś nie tak, to poprzedni serwis był do bani !bez takich że długo naprawiamy spytaj dlaczego?
Ostatnio zmieniony wt 10 mar, 2009 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nie mam pojęcia czy mam XD, mam ją mniej wiecej od maja08, pochodzi z US, kupiłem z felgami itp. Ja lubie szybko jeżdzić, prowadzi się przy szybkościach dobrze, nie bije, nie jest ciężka, w błocie na 4, w piasku na 4+, śneg na 3+, woda - unosi grizlaka, kamienie podjazdy w górach na 4+, wygodna, żywotna (tak mi się zdaje ale bardzo oszczedzam na asfalcie - unikam) na 4,robert, napisz cos wiecej o terracrossach?
Masz jeszcze pierwszą wersję bez XD?
poznałem kogoś kto przeklinał ją strasznie że schodzi powietrze, podczas jazdy w zasadzie nie schodzii, jak stoi tydzien to w niektorych kołach trzeba dobić, ja zawsze sprawdzam ciśnienie przed jazdą, mysle ze jest ok
nastepne będę próbował teraz opony marki WANDA
Ostatnio zmieniony wt 10 mar, 2009 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
-
nie mam XDMaciekP napisał...
nowa wersja XD ma napis z boku ITP TERRACROSS R/T XD....wiec jest jednoznaczne okreslenie, że to XD.
Dzieki
Ostatnio zmieniony śr 11 mar, 2009 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.