witam
proszę o radę, jestem zainteresowany tą oto ofertą
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=569540314
napiszcie co sądzicie o tej sztuce i na co zwrócić uwagę kupując tego gada
dzięki za pomoc
Chcę zakupić Brute Force 750i - na co zwrócić uwagę
zaopatrz się w pierwszy numer Quadzika - poczytaj go i będziesz wiedział.
Dodatkowo na Twoim miejscu poszperał bym na tym forum - dużo już zostało na podobne tematy napisane.
A na zakończenie - tak czy siak warto zaprowadzić to bydle do serwisu, może dowiesz się czegoś więcej - na pewno należy zrobić to przed zakupem...
Dodatkowo na Twoim miejscu poszperał bym na tym forum - dużo już zostało na podobne tematy napisane.
A na zakończenie - tak czy siak warto zaprowadzić to bydle do serwisu, może dowiesz się czegoś więcej - na pewno należy zrobić to przed zakupem...
- Paulus71
- Quad:: Renia 1000 XXC
- Imię: Paweł
dzięki za odpowiedz
quadzika oczywiście przeczytałem
szperam juz po forum jakiś czas.
a co do gada, byłem, pojezdziłem, za koła poszarpałem.
ale wiecie jak jest, jak się samemu kupuje to człowiek jest pozytywnie nakręcony i można wiele przeoczyć.
w następnym tygodniu jadę ze znajomym mechanikiem na dokładne oględziny i jeśli nic nie wyjdzie to pewnie zostanę właścicielem bf-a
ps. a tak naprawdę to miałem nadzieję że ktoś może zna ten właśnie egzemplarz i coś podpowie
quadzika oczywiście przeczytałem
szperam juz po forum jakiś czas.
a co do gada, byłem, pojezdziłem, za koła poszarpałem.
ale wiecie jak jest, jak się samemu kupuje to człowiek jest pozytywnie nakręcony i można wiele przeoczyć.
w następnym tygodniu jadę ze znajomym mechanikiem na dokładne oględziny i jeśli nic nie wyjdzie to pewnie zostanę właścicielem bf-a
ps. a tak naprawdę to miałem nadzieję że ktoś może zna ten właśnie egzemplarz i coś podpowie
- Krzysztof Wronowski