masz manię jakąś czy co - znów chcesz ten temat wałkować tylko po to aby zaśmiecić następne forum 2 opiniami na jeden temat.Krzysztof Wronowski:
To nie jest odpowiedź , nie rzucaj niedomówieniami i półsłówkami , przedstaw całą prawdę , którą w/g Ciebie zatajam i czemu to robię ...
Dlaczego na ATV Polska jest takie ciśnienie?
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski
Właśnie w tym rzecz że nic nigdy nie wyjaśniłeś , jedynie rzucałeś ogólnikowe pytania , coś sugerowałeś , zarzucałeś ....
Nawet poproszony kilkukrotnie o rzeczowe wyjaśniennie nie potrafisz bądź nie chcesz tego zrobić wykręcając się . Polemika nie jest bezsensowna dopuki jest polemiką na poziomie .
Robisz z siebie ofiarę , skrzywdzoną przez organizatora , bądź mężczyzną , mów o konkretach .
Nawet poproszony kilkukrotnie o rzeczowe wyjaśniennie nie potrafisz bądź nie chcesz tego zrobić wykręcając się . Polemika nie jest bezsensowna dopuki jest polemiką na poziomie .
Robisz z siebie ofiarę , skrzywdzoną przez organizatora , bądź mężczyzną , mów o konkretach .
wiesz kto to napisał - zajrzyj na atvKasztanić można długo i na każdy temat , również analizować każde słowo napisane na forum na 33 sposoby tylko po co?
Dla uciechy tych co czytają i zacierają ręce że ktoś dokopał temu czy tamtemu?
Ten ma rację kto napisze ostatnie słowo? Mądra maxyma mówi że czasami trzeba ustąpić aby zwyciężyć ...
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski
Dlaczego...?
Na pytanie zadane w temacie przychodzi mi do głowy tylko jedna odpowiedź:Ponieważ organizacja nie odnosi sukcesów ani nie spełnia pokładanych w niej nadziei. Stwierdzam to bez żadnej satysfakcji a nawet ze smutkiem że praktyka działania jest coraz bardziej odległa od szczytnych idei głoszonych w okresie powstawania atv polska (integracja środowiska, organizacja imprez rodzinnych, reprezentowania środowiska w mediach i tworzenie pozytywnego wizerunku tej dziedziny aktywności).
Najbardziej tę rozbieżność widać na imprezach dezintegracyjnych zwanych integracyjnymi na które większość uczestników przyjeżdża 2 razy tzn, pierwszy i ostatni.Integruje się natomiast niewielka grupa dobrze się bawiąc odstraszają tych na których atv polska powinno szczególnie zależeć, chociażby dlatego że mogą oni przez ilość i masowy udział, być źródłem sukcesu finansowego organizacji.Piszę to na podstawie udziału w kilkunastu imprezach organizowanych przy większym lub mniejszym udziale atv Polska na których poznałem wielu interesujących i wartościowych riderów przyjeżdżających z całymi rodzinami, którzy na kolejną imprezę nie przyjechali gdyż to co zobaczyli i przeżyli odstręczało ich od tego typu spotkań gdzie dla kilku uczestników jazda quadem była tylko pretekstem a celem głownym jak to określił Maciek Golonka prowadzący jedną z imprez było "robienie bydła".
Czy mam to zilustrować przykładami z imprez w których brałem udział?
Czy czytający to forum wiedzą o czym mówię i pamiętają?
Zbyszek
Najbardziej tę rozbieżność widać na imprezach dezintegracyjnych zwanych integracyjnymi na które większość uczestników przyjeżdża 2 razy tzn, pierwszy i ostatni.Integruje się natomiast niewielka grupa dobrze się bawiąc odstraszają tych na których atv polska powinno szczególnie zależeć, chociażby dlatego że mogą oni przez ilość i masowy udział, być źródłem sukcesu finansowego organizacji.Piszę to na podstawie udziału w kilkunastu imprezach organizowanych przy większym lub mniejszym udziale atv Polska na których poznałem wielu interesujących i wartościowych riderów przyjeżdżających z całymi rodzinami, którzy na kolejną imprezę nie przyjechali gdyż to co zobaczyli i przeżyli odstręczało ich od tego typu spotkań gdzie dla kilku uczestników jazda quadem była tylko pretekstem a celem głownym jak to określił Maciek Golonka prowadzący jedną z imprez było "robienie bydła".
Czy mam to zilustrować przykładami z imprez w których brałem udział?
Czy czytający to forum wiedzą o czym mówię i pamiętają?
Zbyszek
- Krzysztof Wronowski
Jakże się cieszę Zbyszku że znowu mogę czytać Twoje posty , ich lektura zawsze była dla mnie wspaniałą rozrywką , zwłaszcza te opisujące imprezy . Cieszę się że dołączyłeś do forum quadzika , zasady tu panujące są przyjazne i nie trzeba się zastanawiać pisząc post czy kogoś on nie urazi lub czy nie narazi czyjegoś interesu.
3fun - bo quady są naszą pasją