River Ride IV na żywo.

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pn 02 kwie, 2007

nareszcie znalazłem chwilę aby móc serdzcznie podziękować organizatorom za zorganizowanie fajnej imprezy :D w imienu zeszuta-polson-teamu :mrgreen:

było naprawdę cudownie, piękna pogoda ,wspaniała przyroda ,wiosna ,po prostu pełną gębą teren teren teren kupa fajnych ludzi .quady które w jedyny dla siebie sposób pozwalaja nam sie cieszyć zyciem.........dzięki krzysiu :)
wiesz jak ciężko było nam wyjechać.......(byliśmy chyba ostatni).........ale już w piątek wracam tam na święta :wink: z uadem oczywiscie :mrgreen: rodzinnie mniej extremalnie ale zawsze :lol:

cdn.
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » pn 02 kwie, 2007

Przepraszam numer 106 , zaistniała pomyłka , sędzia który prawie został rozjechany zgłosił mi numery 104 i 105 , ja z rozpędu napisałem 106 za co serdecznie numer 106 przepraszam ...
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » pn 02 kwie, 2007

W sobotę o 9.00 w Polsacie możecie obejżeć program z imprezy RR IV

Dziękuję wszystkim za dobre słowo , ufam że wspólnymi siłami będziemy robili super imprezy , pozytywne echa poszły w świat i by nie zapeszać cichutko napomknę że zaczynają się interesować RR takie firmy jak CocaCola i Orlen ...

No ale jak mamy takie wsparcie to Iniemamocnych :)
Załączniki
IMG_7371.JPG
IMG_7371.JPG (52.24 KiB) Przejrzano 2556 razy
IMG_7369.JPG
IMG_7369.JPG (55.77 KiB) Przejrzano 2565 razy
IMG_7364.JPG
IMG_7364.JPG (48.68 KiB) Przejrzano 2553 razy
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

co do pana na NIE.......

kompleksy kompleksy...
chciałbym sie dowiedzieć czy próbował zorganizować imprezę na ok 100 osób? ale nie wesele dla rodziny i znajomych w knajpie tylko "zawody sportowe' dla obcych dla siebie ludzi o różnych charakterach ,potrzebach i ambicjach :?: dodam w naszym kochanym kraju gdzie władza przychylna i zrównoważona......

więcej luzu i i pozytywnego myslenia pomogło by i organizatorom i uczestnikom
wspierajmy ludzi którzy próbują robić mimo wszelkich przeciwności coś dla nas Quadowców,wierzcie mi ze to dla nich niezbędne paliwo.........

cdn.

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » pn 02 kwie, 2007

o jaka ulga:-)
ja równiez jeszcze raz Ci Krzysiu dziękuję za świetną imprezę.widzę, ze będziesz miał duże problemy z nią w przyszłym roku ale mam nadzieję, że się uda.
Ja proponuje wszystkim uczestnikom przyjazd na imprzeze dzień wczesniej i wyjazd dzień później. To sa tak piekne rejony, ze warto zdjąć na chwile gogle i pójsć na mały spacer - wtedy można lepiej docenić te miejsca. to samo tyczy się mnie - bo sam równiez nie znalazłemna to czasu.
Pozdrowienia dla ZESZUTA-POLSON team i reszty dobrze bawiacych się na imprezie. do zobaczenia nad Wisła jak tylko wyprostuje quada :shock:

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

czy jest coś na NIE :?: tak

wielka szkoda że niektórzy "koledzy"zaslepieni sportowymi ambicjami w trudnych sytuacjach dla innych (poczatkujących )są tacy pomocni :? że nie są w stanie wyksztusić słowa tam lub nie tu........ bardzo przykre,tym bardziej że np.po ostrym "brodzeniu" :mrgreen: i po 2h o 4tej nad ranem przy temperaturze 2 stopnie z pojazdem na lince masz wrażenie że gadasz z węgrem ,portugalczykiem lub hiszpanem(bez znajomości angielskiego)

wielkie dzięki

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

motyf dawaj ze mną malować pisanki w Cierszewie :wink:

SPYDER

Post autor: SPYDER » pn 02 kwie, 2007

Panowie dlaczego myślicie już o przyszłym roku , jak znam Krzyśka to nie powstrzyma się aby nie zrobić jesiennej edycji RRV - prawda Krzysiu ????? :wink:

praski

Post autor: praski » wt 03 kwie, 2007

jeżdziłem z userem wie co mówi .Osobiscie w siedzibie firmy zamawiałem 2 pokoje na 7 osób ,po przyjezdzie okazało sie ze ich niema...nawet nie dostałismy słowa "Otuchy",mandat przelał czare goryczy,jednak rajdzik był super.Tukan mi nie chodzi o nędzne pare złoty wystarczy "...sory dałem ciała :oops: "i to wszystko. nr 101

user12345

Post autor: user12345 » wt 03 kwie, 2007

-Spyder wysłałem Ci odpowiedź na PW . Doszło ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”