TRANSGOTHICA 11-19-09.2009

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
Awatar użytkownika
hawranek
Kontakt:

Post autor: hawranek » pn 02 mar, 2009

zibi_neo napisał...
Nie slimak, nie slimak! Będzie ponad 1000 km. Szczegóły niedługo będą mieli na stronie - rozmawiałem dzis z Orgiem!
Zibi - to Ty trenuj, a nie tak jak w sobote uciekliscie z Mirkiem po 20km... :P . A z Tomkiem jeszcze troche polatalismy, niestety kapec u niego zakonczyl zabawe
pzdr,
ML
Ostatnio zmieniony pn 02 mar, 2009 przez hawranek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » pn 02 mar, 2009

Hawranek! Ty byku ty! Wiesz że nie ze strachu! A było ponad 50 a nie 20!!! (oszuscie!) :rotfl:

Awatar użytkownika
hawranek
Kontakt:

Post autor: hawranek » pn 02 mar, 2009

Z dojazdem na Shella i z powrotem pewnie tak :P

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » pn 02 mar, 2009

Ty wredoto! Zgadza się! Na Shella też większosć - krzaczory! :plotki: ... ale, ale - znalazłes siebie na zdjęciu - tym co to na NK?

Awatar użytkownika
Arecki
Moderator
Kontakt:

Post autor: Arecki » wt 03 mar, 2009

Arecki!

Nie slimak, nie slimak! Będzie ponad 1000 km. Szczegóły niedługo będą mieli na stronie - rozmawiałem dzis z Orgiem!
Zbychu - jasne....
Moja ex- małżonka wyciągała mnie przez szereg lat na pielgrzymkę z Warszawy do Częstochwy...
Takie tam wypady w okolicach 200 km :)
Pielgrzymka robi z "buta" w prawie 8 dni to co (nie tylko) ja autem w dwie godziny....

Ale poznałem nowe oblicze jadąc jako wsparcie techniczne autem podczas ostatniej pielgrzymki :)
Oczywiście nie zgodnie z trasą samej pielgrzymki ale musiałem nadrabiać kilometrów aby nocleg przygotować i nie kolidować z pielgrzymką....
Było i tak że pętla wokoło lasu którą pielgrzymka idzie zajęła mi dodatkowych 60 km ale i tak na odcinku dziennym byłem szybciej - i nie trudno to zrozumieć.
Kogoś do szpitala odwieźć o kilka kilometrów odległych, czy bokami ominąć cały korowód pielgrzymów.... etc....

Zdębiałem po podliczeniu bo w drodze do Częstochowy wyszło mi w tamtą "mańkę" prawie 1000 km :)
A z powrotem drogą krajową znowu w okolicach 200 km trasy w dwie godzinki ostrym pędem wyszło :)

Zatem nie mów mi że jest z Torunia do Bytowa jest 1000 km :) Chociaż to co powyżej napisałem organizator udowodni podobnie, że jednak jest :)
Ale to już specjalna trasa - jak mówisz - musi być przygotowana :)

Ale jeśli jest tak jak to na pielgrzymce poznałem, a tak zapewne jest skoro to tysiąc kilometrów - to nie mów że nie "ślimak" :)
Pentelka jak sie patrzy :)
Aż szkoda że nie będę mógł być :)
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » wt 03 mar, 2009

Ej Areeeeecki! :shock: Jeżeli dobrze zrozumiałem Andrzeja - ma to być nie "po czarnym" ale krzaczorami a ile jest z Torunia do Bytowa - nie musimy sobie udowadniać. :lol: Pętelki będą na pewno! I to nie małe. Myślałem że pisząc "ślimak" :wyśmiewacz: masz na myśli tempo ale chyba nie o to chodziło! :pa pa: Najgorsza jednak wiadomość to ta, że nie będziesz mógł przyjechać! :beczy:

Awatar użytkownika
Arecki
Moderator
Kontakt:

Post autor: Arecki » wt 03 mar, 2009

Zbychu... Piękna trasa, jeszcze piękniejsze okolice....

A musi być krzaczorami skoro taka ilość km :)
"Ślimak" w moim pojęciu to dystans a nie czas :)
Wyjazd super fajny.... aż mnie skęca :)
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » wt 03 mar, 2009

Arecki! .... szkoda, kurczę zdechłe, szkoda!
Ja się szykuję, bo 2008 był dla mnie imprezowo stracony i chciałbym to w końcu nadrobić. Pewno będzie Q-pa materiałów z imprezy. Ja mogę obiecać jedno - zabieram camonboarda a i aparacik :aparat: pewno jakiś mi się pewno w "gabażniku" zaplącze. Jadę i tylko:

1. DU*PY :wyśmiewacz:
2. Wypadki losowe
3. Wypadki zdrowotne

... mogą mnie powstrzymać :rotfl:

Awatar użytkownika
sasuch

TRANSGOTHICA MARATON OFF-ROAD

Post autor: sasuch » czw 13 sie, 2009

Zapraszam do odwiedzenia strony może być na prawdę ciekaw impreza

http://www.transgothica.com/

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » pt 14 sie, 2009

Tez mi sie tak wydaje! Pisalem juz w marcu, tez sie zapisalem a i paru znajomkow tez juz jest. Mam nadzieje na fajna zabawe!!! Jedno jest pewne: ostatniego miejsca bez walki nie oddam!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”