Co wybrac?
Co wybrac?
Witam!
Własnie jestem na kupnie quada (to moj pierwszy) ale musi miec Power i zastanawiam sie co wybrac? Mysle o KingQuadzie 750 ale poogladalem troche filmikow i widze ze Bombardier can-am Renegade 800 calkiem niezle sobie radzi i teraz nie wiem co wybrac, wiem ze to troche inne Quady ale ten i ten mi sie podoba i niezle sobie radza z tego co widzialem i czytalem z tym ze Renegade to chyba bardziej sportowy.
Jakbym mogł prosic o jakies rady i sugestie .
Z góry Dzięki Pozdr
Własnie jestem na kupnie quada (to moj pierwszy) ale musi miec Power i zastanawiam sie co wybrac? Mysle o KingQuadzie 750 ale poogladalem troche filmikow i widze ze Bombardier can-am Renegade 800 calkiem niezle sobie radzi i teraz nie wiem co wybrac, wiem ze to troche inne Quady ale ten i ten mi sie podoba i niezle sobie radza z tego co widzialem i czytalem z tym ze Renegade to chyba bardziej sportowy.
Jakbym mogł prosic o jakies rady i sugestie .
Z góry Dzięki Pozdr
- Krawco
- Quad:: XP 850 ;)
- Imię: Arkadiusz
Jedną z najciekawszych propozycji tego roku jest nowy Sportsman 850 XP Polarisa. Mocny pojazd zbudowany praktycznie od podstaw. Istnieje możliwość zakupu wersji ze wspomaganiem kierownicy. Więcej informacji: http://polariscenter.pl/index.php?p=qua ... man-850-xp
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...
- prezziguzzi
- Kontakt: