Impreza ODWOŁANA!!! - Euroforum Trophy - 3-4.04.2009

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
exsstrom

Post autor: exsstrom » pt 27 lut, 2009

Zainteresowanie imprezką , bym określił jako średnie . Nie dziwię się , sama nazwa raczej nie trafiona , kojarzy mi się raczej z klubem dyskusyjnym!!! Mam nadzieję , że ze względu na fantastyczne tereny w których się odbędzie , zostanie on zapamiętany pozytywnie!!!

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » pt 27 lut, 2009

Warszawka opdada na 100% ja jade na żagań już zapłacone a chłopaki lecą do tunezji polatać na quadach więc będziemy kibicować...
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

MPARYS

Post autor: MPARYS » pt 27 lut, 2009

brylant, no to ja już nie kumam przecież w tym terminie jest dzicz i to tez odpuszczasz czy tam też masz na pieńku z organizatorem :D ?
Ostatnio zmieniony ndz 01 mar, 2009 przez MPARYS, łącznie zmieniany 1 raz.

brylant
Kontakt:

Post autor: brylant » pt 27 lut, 2009

w tym terminie jest DZICZ i ŻAGAŃ jak widzisz 3 imprezy w praktycznie jednym terminie.

MPARYS

Post autor: MPARYS » ndz 01 mar, 2009

exsstrom, startujesz czy kibicujesz jeśli startujesz to już wzrośnie z średniego
lista zapełnia się powoli ale to pierwsza taka impreza w jeleniej górze ludziska podchodzą z obawą co do skali trudności tras i mają wątpliwości co do regulaminu który tak naprawdę nic innego nie wnośi w tym roku w porównaniu z rokiem poprzednim prócz obowiązku wyłącznika prądu i gps całość powinna wyglądać tak seryjny quad :wink: + trackloger,wyłącznik,gps ,jakiś dolot powietrza i zabawa gwarantowana

brylant, ty to nie cała warszawka słuchy dochodzą że ktoś jednak przyjedzie ja osobiście liczę mocno na tą obecność.

na dzień dzisiejszy po niedzielnym lataniu QUAD SKAŁDU KARKONOSZE stwierdzam ze potrzebna jest pogoda bo kotlina jeleniogórska to jeden wielki zalew z topniejacego śniegu bagno bagno bagno bagno woda woda woda no oczywiście i pion ,tak na dzień dzisiejszy w skrócie mogą wyglądać ewentualne miejsca odcinków specjalnych

brylant
Kontakt:

Post autor: brylant » pn 02 mar, 2009

pierwszy raz w historii polandtrophy zawodnik opowida nam o trasie raju ale kabaret.
No MPARYS pudło jest wasze.... Domyslam sie ża już ćwiczysz oesy :lol:

Tak wogóel to dlaczego ty startujesz ?.

MPARYS

Post autor: MPARYS » pn 02 mar, 2009

brylant, Może kabaret to ty robisz na dzicz zapisany na żagań zapisany w jednym terminie bliźniaki czy co i nie o trasie lecz o warunkach jakie panują w rejonie-kotlinie czytaj uważnie jak ekipa z Walimia napisze że na os skoczni skały widać to też idą na pudło zastanów się i bez aluzji mi tu :no no no: .z organizatorami jak pisałeś masz na pieńku i z resztą też chcesz mieć :zły: a tak dla info prowadzę tę dyskusję po to aby wypromować i zaciekawić tą imprezą zawodników co do wytyczania tras robi to ten sam człowiek co zawsze może żle może dobrze możesz się go wiec zapytasz dlaczego startuje odpowiedz napewno będzie jasna .mój udział w organizacji tej imprezy ograniczył się do zaproszenia ekipy z pt do jeleniej góry reszta potoczyła się sama i bez mojego udziału Tereny są konkretne nie łączki pod warszawką więc chyba warto to robić dla fajnej jazdy , zabawy. A i oczywiście zapraszam SERDECZNIE ciebie :D jak nie na zawody to na :drink:

brylant
Kontakt:

ok już spokój ponioslo mnie troszke impreza napewno wypali i będzie exrta.

Jestem zapisany oczywiście na dziczi i na żagań, może być różnie a miejsce dobrze mieć zaklepane. A kontakt z Łukaszem z Dziczy mam bardzo dobry i on doskonale wie o co chodzi. Co do łączek to byś sie zdziwił że są one bardzo pionowe momentami.

A i co do tego pieńka to był mój żart i nie jest to oficjalna informacja bo Maćka i jak i całą ekipe PT bardzo lubie nie jeden kieliszek razem wypiliśmy i zawsze sie dogadywaliśmy.

exsstrom

Post autor: exsstrom » pn 02 mar, 2009

MPARYS - chyba jednak będę kibicował - wasze tereny mnie na razie przerastają , jeszcze nie te umiejętności! może innym razem :shock:

brylant
Kontakt:

I jeszcze jedno dla skończenia dyskusji bo tu coś mi sie nie podoba.

Na forum rozliczamy organizatorów z ich błędów lub niedociągnięć imprez ITP. Jest to tak samo jak mnie rozliczają moi klienci z wykonanej przezemnie pracy. A to że jesteśmy kolegami prywatnie to już inna para kaloszy. Nie mamy okazji sie spotkać prywatnie grupą w celu porozmawiania o tym dlatego wylewamy wszelkie sprawy właśnie tu.
Ja mam wielu klientów kolegów przyjaciół którzy w sprawach zawodowych wyciągaja takie same konsekfencje odemnie jak od każdej innej firmy. Prywatnie pomiędzy mną a organizatorami nigdy nie było żadnych nieporozumień wręcz przeciwnie. Ja szanuje cała ekipe PT i pełen szaczunek za to co robią.

Tak dla jasności bo żeby nie było żadnego niedomówienia.

Pozdrawiam

w temacie PT nie biore już żadnego głosu..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”