River Ride IV na żywo.

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
MaciekP

Post autor: MaciekP » pn 02 kwie, 2007

Zbyszek:
4.Robić uczestnikom krzywdy. Tak jak zrobiono młodemu dziennikarzowi którego dopuszczono do rywalizacji w towarzystwie czołowego ridera i sędziego który go prowadził po trasie wspomagał wiedzą, siłą i drugim quadem i dzięki temu zdobył dużo punktów. Taki uczynek szkodzi środowisku ponieważ z imprezy wysłana jest w świat informacja że przyjechał debiutant, pan z telewizji i objechał jak chciał setkę gamoniów którzy od kilku lat trenują i biora udział w zawodach. Jest szkodliwe takze dla samego delikwenta bo po takim wyniku może ulec złudzeniu że jest genialny i wszystko potrafi a tak nie jest, czego dał dowód wskakując do rzeki pod quada. Tylko dzięki niesamowitemu szczęściu i natychmiastowej pomocy wyszedł bez szwanku.
Czy o tego Pana chodzi?
4 Ziętarski Maciej 69 10150 12200 22350,00 X

ale podobnie było z nastolatkami na oskach. Proponuje rozwiazanie: Wszyscy jada w jednej grupie z JB. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony pn 02 kwie, 2007 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.

user12345

Post autor: user12345 » pn 02 kwie, 2007

Jak widać nie tylko "warszawka" i śląsk dostały mandaty... I co panie "organizatorze" wciąż uważasz że to wszyscy dookoła to "ciśnieniowce,pieniacze,niszczyciele" a ty nieomylny ?
Wystarczyło powiedzieć : "sorka panowie" oddać ludziom kaskę za mandaty i byłyby same pozytywne komentarze mimo niedociągnięć. Zamiast się "zapieniać i ciśnieniować" przeczytaj moje posty raz jeszcze od początku. Może zrozumiesz o co chodzi i wyciągniesz z tego wnioski na przyszłość, zamiast od razu próbować eliminować ludzi z nastepnych imprez, tylko dlatego że pozwolili sobie na krytykę TWOJEJ OSOBY.

Awatar użytkownika
macq
Kontakt:

Post autor: macq » pn 02 kwie, 2007

Zbyszek:
5.Organizator powinien lojalnie poinformować że karty bedą sprawdzane i konieczna jest minimalna chociażby staranność w ich wypełnianiu nie tylko dla ułatwienia pracy sędziom ale takze we własnym interesie poniewaz odróżnienie znaczka niechlujnie odbitego od fałszywego jest trudne albo wręcz niemożliwe.
A nie lepiej znaczki zastąpić fotografiami? Cyfrówki są w śmiesznych cenach. Wystarczy cyknąć fotkę obok numeru na drzewie (numer musiałby być duży i wymalowany) i po sprawie. Wyniki wtedy byłby bardziej miarodajne, znaczki by nie znikały (oj zdażało się często) a zawodnicy zyskiwaliby więcej czasu na jazde.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn 02 kwie, 2007 przez macq, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
o|af

Post autor: o|af » pn 02 kwie, 2007

Tu akurat 2can nie zawinił. Osobiście byłem świadkiem( przebierałem się właśnie na busie) jak około godziny 17-18 2can jeb***** medyków za to że się właśnie spakowali(przepraszam za słowo ale musiałem).Ale myślę że po tym wykładzie Krzyśka za rok zostaną do końca

Nie pisałem w kategorii winy, tylko wymieniłem co jako współorganizator imprez sportowych (o innym charakterze) zauważyłem.
Z doświadczenia wiem, że wynajmując ekipę medyczną ustala się godziny w jakich mają być obecni i za taką dostępność im się płaci.
Rozumiem organizatora i próbę pogodzenia oczekiwań z dostępnym i budgetem, ale wg mnie oszczędzać można na wystawności imprezy, a nie na bezpieczeństwie uczestników. Tym razem nic w tym czasie na szczęście się nie wydarzyło, ale lepiej zapobiegać niż leczyć.

Tak, czy inaczej, jeżeli przyjąć fakt iż organizacją RRIV zajmowali się tylko Krzysiek i Darek to można nazwać ten rajd organizacyjnym majstersztykiem. Jednak przy okazji kolejnych edycji warto chyba zaangażować większe grono...
Jeździć każdy może, ale nie każdy powinien...

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » pn 02 kwie, 2007

Serdecznie "dziękuję" tym uczestnikom , którzy poszczuli na nas Gazetę Wyborczą opowiadając stek bzdur o rozjechanych ptasich gniazdach w rezerwacie i matkach chowających dzieci przed rozpędzonymi quadowcami... , miejcie świadomość że szkodzicie całemu środowisku , i mimo znajomości z Reporterem nie pozostajecie anonimowi.
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
Buben

Post autor: Buben » pn 02 kwie, 2007

Byłem pierwszy raz na RR i jestem pod wrażeniem
Myślałem że organizacją zajmowało się więcej osób
BRAWO dla Krzyśka i Darka [niech ktoś spróbuje zrobić taką imprezę]
Niedociągnięcia może i były ale przy takiej imprezie to nieuniknione
Melduje się na następnej
Gdybym mieszkał bliżej napewno bym wam pomógł mieliście co robić

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » pn 02 kwie, 2007

Znowu awantury , znowy niesnaski....

Najlepiej siedzieć w domu a quada mieć .....co by się sąsiadom chwalić.

Komentowanie czegokolwiek pozostając osobą anonimową jest zwykłym tchórzostwem zwłaszcza jeżeli są to ostre i nieprzyjemne wypowiedzi.

daros
Kontakt:

Post autor: daros » pn 02 kwie, 2007

2can napisał:
Serdecznie "dziękuję" tym uczestnikom , którzy poszczuli na nas Gazetę Wyborczą opowiadając stek bzdur o rozjechanych ptasich gniazdach w rezerwacie i matkach chowających dzieci przed rozpędzonymi quadowcami... , miejcie świadomość że szkodzicie całemu środowisku , i mimo znajomości z Reporterem nie pozostajecie anonimowi.
Gratuluje głupoty.
Z MEDIAMI SIĘ NIE ROZMAWIA ICH SIĘ OMIJA !!!
No to sie niezłe gó...o w srodowisku zaczyna robić... Albo sobie ludzie nie zdają sprawy co mogą media napisać. Można to gdzieś przeczytać czy to dopiero materiał do wydania?

Jednym słowem już wkrótce dojdzie do tego że będą imprezy zamknięte dla małej grupy dobrze znających się ludzi.
Prawie jak góral.... z Żywca

MaciekP

Post autor: MaciekP » pn 02 kwie, 2007

mesel:
Znowu awantury , znowy niesnaski....
ale jak wzrasta zaintersowanie taki watkami!
Prosze porownac aktywnosc tutaj i na konkurencyjnym wortalu w tym watku! :D

Bartek chyba trozsadnie ustali granice na 60 quadów, lub taka jest tylko logistyczna mozliwosc....kto wie.
W takim tempie za rok bedzie 150 quadów na imprezach i nikt nad tym nie zapanuje.
Potem , jak Belgowie, bedziemy przenosili imprezy na wschód, Ukraina, Białoruś itp.
Ostatnio zmieniony pn 02 kwie, 2007 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.

shelton

Post autor: shelton » pn 02 kwie, 2007

Niestety ciężko jest pogodzić interes własny i klientów - żeby każdy był szczęśliwy. Myślę, że brak nam luzu. Ja z tego powodu wolę bawić się sam, lub w innych miejscach. Szkoda, pewnie wiele tracę.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”