[PT] Co szykuje Poland Trophy na sezon 2009 !!!
- prezziguzzi
- Kontakt:
Wymagania faktycznie spore , ale i tak polecam udział w Poland Trophy zainteresowanym.
Tylko zastanowiła mnie jedna sprawa.
Co to za kontrola osłon "......grill-baru" Ktos to kuma czy tylko mnie sie jednoznacznie kojarzy??
Osłony
(1) Osłony o [D] konstrukcji [D+] . Rodzaju użytego materiału [D].
(2) [D+] użycie Grill-baru (grilla).
Tylko zastanowiła mnie jedna sprawa.
Co to za kontrola osłon "......grill-baru" Ktos to kuma czy tylko mnie sie jednoznacznie kojarzy??
Osłony
(1) Osłony o [D] konstrukcji [D+] . Rodzaju użytego materiału [D].
(2) [D+] użycie Grill-baru (grilla).
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
Nie będę szukał stacji ichnich badań technicznych, i ciągał gada 150 km po to że by mi ktoś pieczątkę przybił, że mam grillbary:) Nie chce mi się..
Biurokrację to mam w pracy , nie podoba mi się taka formuła przygotowań do rajdu. Są inne imprezy i tyle.
Offroad to dla mnie przyjemność i zabawa i tak zostanie.
NIE JADE, WYPISUJĘ SIĘ Z EUROFORUM .
To nie dla mnie.
Pozdrawiam
Biurokrację to mam w pracy , nie podoba mi się taka formuła przygotowań do rajdu. Są inne imprezy i tyle.
Offroad to dla mnie przyjemność i zabawa i tak zostanie.
NIE JADE, WYPISUJĘ SIĘ Z EUROFORUM .
To nie dla mnie.
Pozdrawiam
G700
wczytując się w te wszystkie zagadnienia regulaminu i przeprowadzjąc rozmowy z organizatorem wyciągam jeden ostateczny wniosek poza włącznikiem prądu (koszt około 35 zł i godzinka roboty ) , obowiązkiem posiadania gps( i tak wiekszość ma pozostałe rajdy odbywały sie już na tej zasadzie) nic więcej sie nie zmieniło w stosunku do poprzednich sezonów a i jeszcz przepraszam poza wielką czytanką przepisów i obowiązkiem lub nie się z tym zapoznania (co znacznie ułatwiło by zrozumienie tematu)
badania techniczne bedzie mozna przeprowadzać przed rajdem tylko różnica polegać bedzie na tym iż ten kto zrobił je w stacji i wydał 100 bedzie luzakiem w barze hotelowym przez cały sezon a ini będą się musieli cisnąć - przepychać się jak do tej pory przy delegacie technicznym w ilości 150 szt w przypadku rajdu PT bo jezeli innych jak euro lub silesja to bedą tylko quady i powinien być luzik i zrobią to bezpłatnie ( powiedzmy 50 zawodników) może i to dobre rozwiąznie
imprez jest naprawdę sporo . jest z czego wybierać pod względem trudności ,odległości od domu i grubością portwela nawiązując do kosztów uczestnictwa
ale za jaką impreze należało by brac ta najbardziej watosciową jeżli chodzi o wynik sportowy,rozgłos medialny itd ? wiekszoś nas chce sprawdzić swoje umiejętności na tle innych zawodników - objechać na przykład benka itd . bo niedzielne latanie w koło komina może sie znudzić samochody mają puchar . a jak już go my mamy to wiekszość zawodników obawia sie o regulaminy i poddaje się bez walki
czy warto?
badania techniczne bedzie mozna przeprowadzać przed rajdem tylko różnica polegać bedzie na tym iż ten kto zrobił je w stacji i wydał 100 bedzie luzakiem w barze hotelowym przez cały sezon a ini będą się musieli cisnąć - przepychać się jak do tej pory przy delegacie technicznym w ilości 150 szt w przypadku rajdu PT bo jezeli innych jak euro lub silesja to bedą tylko quady i powinien być luzik i zrobią to bezpłatnie ( powiedzmy 50 zawodników) może i to dobre rozwiąznie
imprez jest naprawdę sporo . jest z czego wybierać pod względem trudności ,odległości od domu i grubością portwela nawiązując do kosztów uczestnictwa
ale za jaką impreze należało by brac ta najbardziej watosciową jeżli chodzi o wynik sportowy,rozgłos medialny itd ? wiekszoś nas chce sprawdzić swoje umiejętności na tle innych zawodników - objechać na przykład benka itd . bo niedzielne latanie w koło komina może sie znudzić samochody mają puchar . a jak już go my mamy to wiekszość zawodników obawia sie o regulaminy i poddaje się bez walki
czy warto?
-
Czy mógłby ktoś mi powiedzieć ile kosztuje ten Tracklogger szukam ,szukam i nie mogę znaleźć oraz gdzie jest lista punktów w których można przeprowadzić badania?
Ostatnio zmieniony śr 25 lut, 2009 przez PREZES 9999, łącznie zmieniany 1 raz.
E tam marudzicie. Macie zapewniony Grill Bar czyli według moich skojarzeń to wiecie kiełbaski, jakis karczek moze rybka, do tego napitki, pewnie, browarek. Tak bedzie wygladac badanie osłon. Kto otrzyma wynik negatywny ( nie wytrzyma tempa) odpada.
Ja chetnie kilka razy sie na takie badanko wpisze, a tak zeby byc pewnym ze mam wszystko ok z ..........oslonami
A tak powaznie to troche mnie niepokoi fakt ze tak duzo znanych nazwisk rezygnuje.
Ja to juz mam swoje lata ale reszta??
Jak by na to nie patrzec to PT jest najlepiej zorganizowana impreza w tym kraju i z najwiekszym rozmachemi robi bardzo duzo dobrego w srodowisku ATV
Fakt ze wymagania co do uczestnictwa ciagle rosna ale na powaznych imprezach juz tak chyba jest i bedzie.
Ja chetnie kilka razy sie na takie badanko wpisze, a tak zeby byc pewnym ze mam wszystko ok z ..........oslonami
A tak powaznie to troche mnie niepokoi fakt ze tak duzo znanych nazwisk rezygnuje.
Ja to juz mam swoje lata ale reszta??
Jak by na to nie patrzec to PT jest najlepiej zorganizowana impreza w tym kraju i z najwiekszym rozmachemi robi bardzo duzo dobrego w srodowisku ATV
Fakt ze wymagania co do uczestnictwa ciagle rosna ale na powaznych imprezach juz tak chyba jest i bedzie.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4