szczecin
już już!
to tylko z mojej nokii, ale poczekajmy na fotki Roja
to tylko z mojej nokii, ale poczekajmy na fotki Roja
Ostatnio zmieniony czw 04 cze, 2009 przez Ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Fajnie fajnie
Hej !
Dzięki Łukasz, fajna okolica i bardzo miły zimowy wypad.
Proszę - kilka fotek z kamerki.
Więcej jest filmu, z "wspinaczek" i "szkoły trawersowania" i trochę motocrossu
Pozdrawiam
Dzięki Łukasz, fajna okolica i bardzo miły zimowy wypad.
Proszę - kilka fotek z kamerki.
Więcej jest filmu, z "wspinaczek" i "szkoły trawersowania" i trochę motocrossu
Pozdrawiam
G700
Darek,
ten płyn do filtra powietrza to FFT- polecam, bo starcza na 3-4 płukań filtra, nie przepuszcza wody na filtrze nawet (!) po zalaniu quada i wnika w całą strukture gąbki, a nie jak spray - tylko na wierch. Wiem, że Tede miał na sklepie.
ten płyn do filtra powietrza to FFT- polecam, bo starcza na 3-4 płukań filtra, nie przepuszcza wody na filtrze nawet (!) po zalaniu quada i wnika w całą strukture gąbki, a nie jak spray - tylko na wierch. Wiem, że Tede miał na sklepie.
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Mt Rally
Czy ktoś myśli o udziale w "naszym" tzn szczecińskim rajdzie... ? Co prawda meta w Poznaniu ale zawsze
G700
rozmowy trwają na temat wozu serwisowego z "partnerem servisowym Teamu"....wiesz z kim Roj.W poniedziałek (jutro) następne spotkanie na szczycie - dla zainteresowanych przedstawię relację.
czy widzieliście jaki mamy wysyp rajdów przeprawowo-wytrzymałościowych w tym roku ?jest z czego wybierać ....
czy widzieliście jaki mamy wysyp rajdów przeprawowo-wytrzymałościowych w tym roku ?jest z czego wybierać ....
...dzień dobry...
ja już czuję się, że jestem jakby zapisany
a do tego czasu zdążę ściągnąć ze stanów i przysposobić do rally cross'ów ............. grizlaka honda zostanie do wyższych i szczytniejszych celów oraz do ........... poszukiwania zatopionej Atlantydy
poważnie - jak czas w pracy pozwoli i dudki dopiszą to walimy, a co, przynajmniej transport z głowy boje się tylko że prezes powie, że wyczerpałem limit "wyjazdów" na ten rok, a gdzie reszta roku
a do tego czasu zdążę ściągnąć ze stanów i przysposobić do rally cross'ów ............. grizlaka honda zostanie do wyższych i szczytniejszych celów oraz do ........... poszukiwania zatopionej Atlantydy
poważnie - jak czas w pracy pozwoli i dudki dopiszą to walimy, a co, przynajmniej transport z głowy boje się tylko że prezes powie, że wyczerpałem limit "wyjazdów" na ten rok, a gdzie reszta roku