River Ride IV na żywo.
No Grzesiu - zajawka filmiku super!!!. Ale mlody Zientarski moze mowic o duzym szczesciu, bo nie widac zeby mial jakikolwiek ochraniacz na plecach... A BF mogl zlamac kark albo kregoslup. Nabierze teraz pokory.
Co do rajdu, to podobala mi sie trasa, ktora mialem okazje przejechac na patyku czysto obserwacyjnie. Najbardziej ta wiodaca wzdluz Wisly do ujscia Brzeznicy. Bylo kilka fajnych podjazdow i co ciekawe na quadzie jakos mialbym opory co by niektore atakowac. W korycie Brzeznicy tez milo bylo popatrzec jak sie wciagacie lub opuszczacie do 2 punktow.
Spotkalismy kilku znajomych, w koncu dosiadlem GR 700 (dzieki Darek) i przekonalem sie ze to wspomaganie to calkiem fajny patent. Spotkalismy na trasie Zeszute Polson Team na czele Polarisem z dziwacznym patentem na przednim bagazniku .
Podsumowujac to macie chlopaki z Plocka super miejsce w korycie Brzeznicy do trenowania przeprawowek - zaje***** jednym slowem i na dodatek w samym centrum . Trzeba bedzie odwiedzic te tereny na quadzie.
Pzdr,
hawranek
Co do rajdu, to podobala mi sie trasa, ktora mialem okazje przejechac na patyku czysto obserwacyjnie. Najbardziej ta wiodaca wzdluz Wisly do ujscia Brzeznicy. Bylo kilka fajnych podjazdow i co ciekawe na quadzie jakos mialbym opory co by niektore atakowac. W korycie Brzeznicy tez milo bylo popatrzec jak sie wciagacie lub opuszczacie do 2 punktow.
Spotkalismy kilku znajomych, w koncu dosiadlem GR 700 (dzieki Darek) i przekonalem sie ze to wspomaganie to calkiem fajny patent. Spotkalismy na trasie Zeszute Polson Team na czele Polarisem z dziwacznym patentem na przednim bagazniku .
Podsumowujac to macie chlopaki z Plocka super miejsce w korycie Brzeznicy do trenowania przeprawowek - zaje***** jednym slowem i na dodatek w samym centrum . Trzeba bedzie odwiedzic te tereny na quadzie.
Pzdr,
hawranek
BYLISMY TAM ! POWAZNA I SUPER IMPREZA ! POZDRAWIAMY I DO ZOBACZENIA ZA ROK
LKW-KRANE TEAM Z KOSZALINA . (do organizatorów-
1 mandaty od straży leśnej ??!! przecież można było to z nimi uzgodnić!
:cry:
2 rezerwacja miejsc w hotelu ,zarezerwowalismy miesiąc wcześniej i brakło ?: :cry: )
LKW-KRANE TEAM Z KOSZALINA . (do organizatorów-
1 mandaty od straży leśnej ??!! przecież można było to z nimi uzgodnić!
:cry:
2 rezerwacja miejsc w hotelu ,zarezerwowalismy miesiąc wcześniej i brakło ?: :cry: )
"LKW-KRANE" ŻURAWIE, ZABUDOWY POJAZDÓW UŻYTKOWYCH ,HYDRAULIKA SIŁOWA
Sycyl - byłem na imprezie i startowałem ? Z konkretów to ile czekałeś na zapisanie się i otrzymanie dokumentacji ? Ja ponad godzinę mimo że wcześniej zgłaszałem wszystko mailem ? Czemu ? Bo zajmowały się tym tylko dwie osoby, z których jedna non-stop gadała przez komórkę. Opóźnienie startu ? Jak startowałeś to wiesz jak wszystko się przesuneło. Wymieniać można jeszcze wiele ....
Nie piszę że trasa i teren było do d... bo teren mistrzostwo świata i wszystkim się podobał, piszę że organizacja zawiodła.A to dwie różne rzeczy. Trzeba było ograniczyć liczbę startujących do 50 i byłoby OK.
Nie piszę że trasa i teren było do d... bo teren mistrzostwo świata i wszystkim się podobał, piszę że organizacja zawiodła.A to dwie różne rzeczy. Trzeba było ograniczyć liczbę startujących do 50 i byłoby OK.
ejj
Człowieku, nie wiem o co Ci chodzi...
spróbuj zorganizowac takie coś to zobaczysz, że nie jest to łatwe.
Ja szczegółów nie znam ale można się tego domyślać patrząc na tę imprezę.
Ja uważam, ze wszystko wypadło dobrze.
Jeśli chodzi np. o opóźnienie to Ty chyba nie wiesz w czym tkwił problem. wszystko zalezało od tego kiedy stawili się uczestnicy. Spora ich cześć zgłosiła się po czasie i dlatego wszystko się opóźniło. zawsze można narzekać ale to akurat niezależało od organizatora.
Każdy się uczy,nabiera doświadczenia. uważasz, że Krzysiek powinien zrezygnować bo nie jest profesjonalistą? bo nie wszystko poszło dobrze? człowiek się stara i 99% uczestników świetnie się dzięki niemu bawiła, to chyba najważniejsze.
Uznanie i podziękowania dla Krzyśka za super zabawę
spróbuj zorganizowac takie coś to zobaczysz, że nie jest to łatwe.
Ja szczegółów nie znam ale można się tego domyślać patrząc na tę imprezę.
Ja uważam, ze wszystko wypadło dobrze.
Jeśli chodzi np. o opóźnienie to Ty chyba nie wiesz w czym tkwił problem. wszystko zalezało od tego kiedy stawili się uczestnicy. Spora ich cześć zgłosiła się po czasie i dlatego wszystko się opóźniło. zawsze można narzekać ale to akurat niezależało od organizatora.
Każdy się uczy,nabiera doświadczenia. uważasz, że Krzysiek powinien zrezygnować bo nie jest profesjonalistą? bo nie wszystko poszło dobrze? człowiek się stara i 99% uczestników świetnie się dzięki niemu bawiła, to chyba najważniejsze.
Uznanie i podziękowania dla Krzyśka za super zabawę
Nie jeździłem ale byłem wieczorkiem na imprezce i wydawało się OK. Poznałem fajnych ludzi (pozdro dla ziomów z Przeworska), ludziska głównie zmęczone, ale pogodne, nie słyszałem narzekań z wyjątkiem małego zonka z mandatami. Bardzo smakowicie wyglądała karkóweczka z grilla (nie dałem rady wciągnąc po obiedzie), poznałem dwóch ludzi legendę: Mr.BigBłoto (pozdro) i Piotra Kowala od Tomcatów, dużo dowiedziałem się o następnej imprezie POLANDTROPHY i nawet się zapisałem, ogólnie fajny wieczór.
Podobno brody były głębokie, ale chyba nagle wody przybrało.
Podobno brody były głębokie, ale chyba nagle wody przybrało.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!