Ubezpieczenie OC
Ubezpieczenie OC
Cześć wszystkim
Interesuje mnie udział w którejś z imprez quadowych, ale nie posiadam OC (brak rejestracji quada). czy możliwe jest wykupienie OC na quada bez rejestracji ?
W większości przypadków widziałem, że organizator wymaga tego dokumentu.
pozdrawiam
Interesuje mnie udział w którejś z imprez quadowych, ale nie posiadam OC (brak rejestracji quada). czy możliwe jest wykupienie OC na quada bez rejestracji ?
W większości przypadków widziałem, że organizator wymaga tego dokumentu.
pozdrawiam
no i jak zwykle Polska rzeczywistość jest powalająca ...
idę do Pizetju (PZU) - faktura wraz z kartą pojazdu od mojego nowiuśkiego KFX450 pod pachą i pani w cynglach jak denka od alpag mówi, że aby wykupić ubezpieczenie OC na quada, muszę mieć go zarejestrowanego ...
NORMALNIE JAKAŚ PARANOJA!!!
oczywiście kawa jest bez homologacji ...
więc chyba kupię jeszcze kałasza ... aby być bardziej przekonywującym
idę do Pizetju (PZU) - faktura wraz z kartą pojazdu od mojego nowiuśkiego KFX450 pod pachą i pani w cynglach jak denka od alpag mówi, że aby wykupić ubezpieczenie OC na quada, muszę mieć go zarejestrowanego ...
NORMALNIE JAKAŚ PARANOJA!!!
oczywiście kawa jest bez homologacji ...
więc chyba kupię jeszcze kałasza ... aby być bardziej przekonywującym
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
to nie gadaj z niedouczonymi idiotami, zadzwoń do dowolnego agenta z innej firmy to jeszcze sam do Ciebie przyjedzie, i załatwisz sprawę.gkasp napisał...
Ostatnio zmieniony sob 21 lut, 2009 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.