Impreza ODWOŁANA!!! - Euroforum Trophy - 3-4.04.2009
Właśnie się zapisałem do ADV. Silesia była rewelacyjna i teraz podejrzewam, że będzie podobnie. Bardzo podoba mi się sposób wyznaczania tras przez Arka i dlatego jadę. A którego nocnego na Silesii nikt nie przejechał? W klasie ADV udało mi się chyba dojechać do przedostatniego o 2.00 w nocy... i dalej już nie dałem rady...
Śmigło
Śmigło
Mr Ronin, nowe informacje są o nowych partnerach i sponsorach o patronach honorowych harmonogram iprezki tez jest itd zapisy trwają czego potrzeba więcej liczba postów inne imprezy stronki nie mają i gdyby nie forum mogłobyć kiepsko z całością (bez obrazy i z szacunkiem dla organizatorów markus i reszta bo ten temat podany został za przykład)
jeżel organizator by sie rozpisywał na temat nagród to wynikało by iż nie chodzi o rywalizację sportową zawodnikówi, zabawę lecz o zysk materialny czy sie opłaca jechać czy nie ale nagrody będą i to ciekawe
lista zawodników - troszeczke adrenalinki jest wskazane ,kto pojedzie. Znów pytanie czy sie opłaca jechać bo benek jedzie o to ci chodziło
Mam nadzieje że skład ze szczecina się pojawi z czołowymi zawodnikami i z tobą na czele
Jesli ktoś się jeszcze zgłosił niech się ujawni. Jak tam brylant w-w jedzie a co z łodzią mariusz k.i reszta,zielona góra ital i inni co tam.
dokładając jeszcze wiem iż wszystkie tereny są dopięte i zgody są .Rywalizacja jeżeli idzie o poziom trudności na naszym terenie spory .Na dzień dzisiejszy śnieg zalega dość sporą warstwą i jak tak dalej będzie to może lepiej gąsiorki założyć
jeżel organizator by sie rozpisywał na temat nagród to wynikało by iż nie chodzi o rywalizację sportową zawodnikówi, zabawę lecz o zysk materialny czy sie opłaca jechać czy nie ale nagrody będą i to ciekawe
lista zawodników - troszeczke adrenalinki jest wskazane ,kto pojedzie. Znów pytanie czy sie opłaca jechać bo benek jedzie o to ci chodziło
Mam nadzieje że skład ze szczecina się pojawi z czołowymi zawodnikami i z tobą na czele
Jesli ktoś się jeszcze zgłosił niech się ujawni. Jak tam brylant w-w jedzie a co z łodzią mariusz k.i reszta,zielona góra ital i inni co tam.
dokładając jeszcze wiem iż wszystkie tereny są dopięte i zgody są .Rywalizacja jeżeli idzie o poziom trudności na naszym terenie spory .Na dzień dzisiejszy śnieg zalega dość sporą warstwą i jak tak dalej będzie to może lepiej gąsiorki założyć
dzięki za info - ja akurat jestem w grupie zainteresowanych żeby się odbyło, wiec pytanie wynikało jakby z troski niż z braku wiary organizatorów.
Team ze Szczecina będzie napewno (ostatecznego składu jeszcze nie znam) i to nie ze względu na nagrody lecz na możliwość pobujania się w Waszym rejonie, "upodlenia się na maxa", bo to obiecał Maciek, no i spotkania się w gronie.
Więc nic tylko.............do zobaczenia na miejscu
Team ze Szczecina będzie napewno (ostatecznego składu jeszcze nie znam) i to nie ze względu na nagrody lecz na możliwość pobujania się w Waszym rejonie, "upodlenia się na maxa", bo to obiecał Maciek, no i spotkania się w gronie.
Więc nic tylko.............do zobaczenia na miejscu
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
do imprezki lekko ponad miesiąc a tu niespodzianka wczesniej można było się polansować w tvn turbo a teraz będzie w EXTREME SPORTS CHANNEL ( Mariusz K. zastanów się czy warto jechać do afryki) na dodadek patrząc na ilość partnerów i chyba zarazem sponsorów nagrodami będzie można obdarować wszystkich uczestników nie widziałem takiej imprezy z taką konkuręcją Yamaha ,Kawasaki ,King, Sym http://www.euroforum-trophy.pl/viewpage.php?page_id=11