Zaproszenie na otwarcie Salonu Free&Fun

Archiwum bezciśnieniowych imprez turystycznych, integracyjnych i zlotowych.
ruda

Agonia ...

Post autor: ruda » wt 17 lut, 2009

ale szkoda....
;)
slyszeliscie ze to chyba koniec salnu i serwisu
brak plynnsci finansowej
zaleglosci w wyplatach dla pracownikow
jednym slowek klapa :(

pewnie dlatego co lepsi mechanicy pouciekali z serwisu, a Ci, ktorzy zostali nie radza sobie z najprostrzymi naprawami
ech...

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Re: Agonia ...

Post autor: Grzegorz Głowienka » wt 17 lut, 2009

ruda:
ale szkoda....
;)
slyszeliscie ze to chyba koniec salnu i serwisu
brak plynnsci finansowej
zaleglosci w wyplatach dla pracownikow
jednym slowek klapa :(

pewnie dlatego co lepsi mechanicy pouciekali z serwisu, a Ci, ktorzy zostali nie radza sobie z najprostrzymi naprawami
ech...
Czy możesz podać źródło swoich rewelacji?
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » wt 17 lut, 2009

Co za bzdury i jaki tupet :)

Chyba jako jedna z niewielu firm motocyklowych na rynku operujemy wyłącznie własnym kapitałem bez grosza kredytu...

Jeżeli znajdziesz jedną osobę , której firma nie zapłaciła w terminie jakiejkolwiek faktury dostaniesz jej równowartość. Mamy nieposzlakowaną opinię wśród swoich dostawców.

Z serwisu zwolniliśmy nierobów i kombinatorów, którym się nie chciało pracować ( w tym pewnie i Twojego znajomego). W chwili obecnej pozostało 5 najlepszych, którzy odbyli mnóstwo szkoleń w okresie zimowym a od 1 marca Kierownikiem Technicznym Serwisu Free&Fun został Tomasz Kędzior znany zawodnik , wieloletni doświadczony mechanik ze stażem między innymi w Poland Position, który przychodzi z własnym, równie doświadczonym mechanikiem.

Półki uginają się od towaru, same nowe kolekcje, tak samo w motocyklach - nowe modele w KTMie, Suzuki i Kawasaki, jako jedyni od poniedziałku mamy nowe modele POLARIS w tym XP 850.

Rude to jednak wredne i fałszywe:)
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » wt 17 lut, 2009

Życzyłbym sobie, żeby każda firma płaciła tak terminowo jak rozlicza się z Quadzikiem firma Free&Fun...

Ja słyszałem jeszcze jedną plotkę, że podobno Free&Fun pokłóciło się z Quadzikiem i nie będzie się reklamowało ani w gazecie ani w internecie... Hmm... Komuś chyba bardzo na takich rewelacjach zależy... Oczywiście dementuję tę plotkę...

Zapewne to przez Wystawę Motocykli... Komuś się nudziło i jeden drugiemu sprzedawał takie nowości...
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » wt 17 lut, 2009

:myśl: polityka polityka....

....od poniedziałku to te xp850 to chyba w polsonie będą 8) a u was na mamry :idea:
.:GALEON:.

robertyamaha

Post autor: robertyamaha » wt 17 lut, 2009

ale ktoś free- fun 'u nie lubi..

wypasiony ten salon, niewyobrażalna inwestycja, mam nadzieje że w tym roku zarobi chociaż na koszty, to będzie sukces

co do szkolen mechaników, mam nadzieje że w końcu pojechali szkolić się mechanicy, a nie jak to zwykle bywa w autoryzowanych serwisach, że jedzie dyrektor serwisu który w firmie siedzi za biurkiem a mechanicy dalej zgadują

troche nie na temat ale NIE POLECAM SERWISU VW-zasada na grochowskiej - porażka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy turystyczne, integracyjne i zloty”