Wystawa motocykli skuterów i quadów - 13-15.02.2009
-
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Oj Wojtku, Wojtku... Pierwsze Quadziki były rozdawane za darmo i można je było pobrać na stoisku Quadzika... A skoro chciałeś kupić Quadzika, to dziewczyny sprzedały Ci numer styczniowy, bo ten sprzedawaliśmy...Tata Aleksza:
Grzegorz-dramat. Miałem dostać naprawdę pierwszy nr Quadzika a dostałem pierwszy ale z tego roku i mam już dwa. Może się jakoś wymienimy na Mamrach?
Niestety nie wymienimy się na Mamrach, bo zamykamy numer marcowy i nie jedziemy do Kietlic... Tak więc przy okazji się wymienimy
Prezzi, a jak bielizna na targach się sprzedawała? Tylko ciężka te bielizna Tiumpha, bo nawet 300 kg ważyła...
Póki co quadowa emeryturka :)
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
Relacja: I Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów
...oraz oczywiście quadów już za nami. W dniach od 13 do 15 lutego w halach wystawienniczych MT Polska w Warszawie działo się. Złośliwi twierdzą, że więcej działo się przed halami w korkach dojazdowych... Ale moim zdaniem w halach było równie gorąco...
Zapraszam na stronę główną -> Zdjęcia i film.
...oraz oczywiście quadów już za nami. W dniach od 13 do 15 lutego w halach wystawienniczych MT Polska w Warszawie działo się. Złośliwi twierdzą, że więcej działo się przed halami w korkach dojazdowych... Ale moim zdaniem w halach było równie gorąco...
Zapraszam na stronę główną -> Zdjęcia i film.
Póki co quadowa emeryturka :)
No błagam cię a nasz dominator 500 to z jakiej stajni jest??? z tej samej co te "szwedzkie"Quady Kingway, niech się nikt nie obrazi, ciągle nawet z daleka ciągną przysłowiowym Chińczykiem. Zdecydowanie dobrze natomiast prezentują się ALL-WAYe, czyli CF-MOTO 500 i Quadrift ATV Sweden, szczególnie interesująca nas wersja Renio-podobna.
one takie szwedzkie jak ja jestem mistrzem z klasztoru buddyjskiego.....
tyle komentarza
Ostatnio zmieniony wt 24 lut, 2009 przez Kingway, łącznie zmieniany 1 raz.