wyciagarka war 25xt

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
sebull
Kontakt:

wyciagarka war 25xt

Post autor: sebull » ndz 11 sty, 2009

Witam! Mam problem z wyciagarka,caly czas dzialala bez zarzutu a teraz nie moge ja przekrecic tak zeby wciagala line,silnik slychac ze pracuje w lewo i prawo lecz nie wciaga linki.Moze ktos mi pomoc. :beczy:

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » ndz 11 sty, 2009

najpierw zapraszam do powitalni :P
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
Cyber77

Post autor: Cyber77 » pn 12 sty, 2009

Ruszko
najpierw zapraszam do powitalni :P
A później odblokować sprzęgło w wyciągarce:)
Podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd!
Pozdrawiam Robert

sebull
Kontakt:

wyciagarka war 25xt

Post autor: sebull » pn 12 sty, 2009

A co znaczy odblokowac sprzeglo? Bo przekrecam ja na blokadzie przy wyciagarce(czerone pokretlo) lecz nic sobie ona z tego nie robi :nie: .

Awatar użytkownika
jarekmik

Post autor: jarekmik » pt 13 lut, 2009

tez mam ten problem bo sie linka wplatala miedzy walek a obudowei przyblokowala sie i wlasnie jestem w trakcie rozbierania jak cos zrobi i wymysle to podziele sie tym.
Bomba Outlander 400Max XT

sebull
Kontakt:

Post autor: sebull » pt 13 lut, 2009

u mnie sie nie wplata,poprostu silnik chodzi,a nie zciaga liny :x

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » wt 17 lut, 2009

musisz niestety rozmontowac wyciągarkę i przyjrzec sie co sie stało - coś sie albo wyrobiło albo cos sie przyblokowało. Możesz to zrobić sam lub oddac do serwisu

Awatar użytkownika
Max
Kontakt:

Post autor: Max » czw 26 lut, 2009

poprostu silnik chodzi,a nie zciaga liny :x
Nie wiem czy to nie jest jakas przypadlosc tej serii Warna... ja tez mialem wlasnie problem ze zwijaniem liny w XT25, najpierw popuszczala, potem przestala wogole zwijac. Problemem byl komplet bolczykow i okolicznych czescie ktore byly odpowiedzialne za zalaczanie rozsprzeglonej wyciagarki... tak jakby do konca nie zalaczaly po sprzegle... na szczescie gwarancja, bezproblemowe uznanie i Warn chodzi jak nowy... tyle, ze juz termin gwarancji minal i licze, ze juz mu ten problem nie zaswita w podzespolach znowu :diabełek:

sebull
Kontakt:

Post autor: sebull » pt 27 lut, 2009

Gwarancje na elementy mechaniczne w Warnie masz ponoc wieczne :D ,a chlop ktory mi to pomogl ogarnac ,mowil ze trzeba zdecydowanie przelaczac to sprzeglo,szybkim i silnym ruchem.

Awatar użytkownika
Max
Kontakt:

Post autor: Max » pt 27 lut, 2009

Czy ja wiem czy to dziala w PL? W gwarancji mam, ze 2 lata, z czego rok na hamules i line.
A jesli jeszcze nie minely 2 lata od zakupu Twojej proponuje ja wyslac do naprawy, bo ja tez swojego czasu reanimowalem ja samemu - lekkie podgiecie blaszek pod pokretlem i zaczela lepiej zalaczac... ale bylo to rozwiazanie tymczasowe.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”