[DB] Trzecia Dzicz Bieszczadzka 27-29.03.2009
- cerrone
- Quad:: Yamaha RingRoad
- Kontakt:
no to wrocilem do swiata zywych -( na chwile)
zlot Land Rovera "Dolina Sanu" III edycja zrobiony --- tym razem 315 kilometrow
quad juz na lawecie i jutro do drugiego domku lece troche sie odchamic z bieszczadzkiej dziczy
i z quadteam szczecin zrobic dobry roadbook z pomerki na pojezierzu drawskim (taka ... mala ustawka )
jak chcecie to zamieszcze pare zdjatek z toczenia trasy dla LRa ( troche nie w temacie ) ale dalej BIESZCZADZKIE KLIMATY
zlot Land Rovera "Dolina Sanu" III edycja zrobiony --- tym razem 315 kilometrow
quad juz na lawecie i jutro do drugiego domku lece troche sie odchamic z bieszczadzkiej dziczy
i z quadteam szczecin zrobic dobry roadbook z pomerki na pojezierzu drawskim (taka ... mala ustawka )
jak chcecie to zamieszcze pare zdjatek z toczenia trasy dla LRa ( troche nie w temacie ) ale dalej BIESZCZADZKIE KLIMATY
Yamaha RingRoad
-
i jak takiemu człowiekowi NIE ZAZDROŚCIĆ ?????????????????cerrone:
no to wrocilem do swiata zywych -( na chwile)
zlot Land Rovera "Dolina Sanu" III edycja zrobiony --- tym razem 315 kilometrow...
dawaj fotki WSZYSTKIE !
Ostatnio zmieniony śr 11 lut, 2009 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak zapewne juz wiadomo na trasie w samym centrum oesów bedzie rozstawione małe polowe miasteczko. Czyli jakas strawa, grill ławeczka, stolik, parasole, paliwo zawodników, a takze skrzynki z zarzedziami.
Kazdy zawodnik dostanie po trzy naklejki z numerem startowym. Jedna na quada, pozostałe na karnister i ewentulana skrzynke z narzedziami częsciami itp.
Przez cały czas trwania rajdu na trasie w tym miejscu bedzie dyzurował dla was MECHANIK QUADOWY i to za FREE
Dzieki temu uszkodzona np. manszeta przegubu czy awaria wyciagarki nie bedzie eliminowac z dalszej jazdy.
Jesli ktos nie bedzie wstanie o własnych siłach doczołgac sie do miejsca serwisowego z pomoca rusza oprócz nas czyli Łukasza i mnie dwa quady serwisowo-holownicze z pomarańczowymi kogutami ( full wypas )
Kazdy zawodnik dostanie po trzy naklejki z numerem startowym. Jedna na quada, pozostałe na karnister i ewentulana skrzynke z narzedziami częsciami itp.
Przez cały czas trwania rajdu na trasie w tym miejscu bedzie dyzurował dla was MECHANIK QUADOWY i to za FREE
Dzieki temu uszkodzona np. manszeta przegubu czy awaria wyciagarki nie bedzie eliminowac z dalszej jazdy.
Jesli ktos nie bedzie wstanie o własnych siłach doczołgac sie do miejsca serwisowego z pomoca rusza oprócz nas czyli Łukasza i mnie dwa quady serwisowo-holownicze z pomarańczowymi kogutami ( full wypas )
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
-
prosze określić ilość (i jakość) hostess rozstawionych po oesach, prosze o kolorystyke ubrań tych ślicznotek
jest mi to całk niezbędne do podjęcia niektórych przygotowań !
ps >GROT> z tym kierowcą, ja to nie widzę żadnej innej opcji, kierowca ważniejszy od mechanika, kierowce to trzeba mieć, po za tym mech już jest free
jest mi to całk niezbędne do podjęcia niektórych przygotowań !
ps >GROT> z tym kierowcą, ja to nie widzę żadnej innej opcji, kierowca ważniejszy od mechanika, kierowce to trzeba mieć, po za tym mech już jest free