Witam
Pod koniec lutego mam zamiar kupić pierwszego quada, no i mam dwie opcje zakupu Aeon Cobra 350 Czy LS 300 i jest dylemat który lepszy (jazda rekreacyjna)?
Dzieki za rady
Aeon Cobra 350 Czy lucky star 300
Aeon Cobra 350 Czy lucky star 300
yaro102
Lucky Star SP300
Lucky Star SP300
- chuligan
- Quad:: Lucky Star 250
- Imię: Mariusz
Nie znam Aeona, o Luckim powiem tak, po 1000 km tylko i wyłącznie jazdy rekreacyjnej skończą Ci się pomysły na użytkowanie. Na tor się nie nadaje - za delikatny.
Na Twoim miejscu zrobiłbym prosty myk, żadna pseudo sportówka nie nadaje się na sprzęt rekreacyjny, pozbieraj może na coś pośredniego, ja rozważam parę egzemplarzy:
sukę kq 450 -500 (faworyt)
grizzly 450
kymco mxu 500 (raczej jednak nie)
hondę foreman 500 o ile można ściągnąć z możliwością rejestracji
polaris sportsman 500 (jara jak smok)
Jeśli dasz radę doskładać, uwierz mi będziesz wdzięczny.
W moim przypadku było pewnie podobnie, napaliłem się jak głupi i.........no właśnie po 2óch miesiącach jazdy skończyły się możliwości ls'a. I pod cynglem i pod względem ogólnie pojętej użytkowości.
Na Twoim miejscu zrobiłbym prosty myk, żadna pseudo sportówka nie nadaje się na sprzęt rekreacyjny, pozbieraj może na coś pośredniego, ja rozważam parę egzemplarzy:
sukę kq 450 -500 (faworyt)
grizzly 450
kymco mxu 500 (raczej jednak nie)
hondę foreman 500 o ile można ściągnąć z możliwością rejestracji
polaris sportsman 500 (jara jak smok)
Jeśli dasz radę doskładać, uwierz mi będziesz wdzięczny.
W moim przypadku było pewnie podobnie, napaliłem się jak głupi i.........no właśnie po 2óch miesiącach jazdy skończyły się możliwości ls'a. I pod cynglem i pod względem ogólnie pojętej użytkowości.
Lucky Star Sp 250 S
http://www.youtube.com/watch?v=6yKqLKipDXg
http://www.youtube.com/watch?v=6yKqLKipDXg
-
- Kontakt:
Chuligan dobrze radzi, może warto troche pozbierać. Jeżeli jednak nadal chciałbyś wybierać coś pośród propozycji, które podałes to może lepiej byłoby wybrać coś "ze stajni" Kymco?! KXR 250 lub MXU 250. Bardzo dobre, mocne sprzęty, które jakością zaryzykuje stwierdzenia, że przewyższaja obie Twoje quadowe propozycje (zgadzasz się ze mną chuligan?!)
.:GALEON:.