dziewicza wyprawa w sercu Warszawy
Dzięki za zaproszenie, ale nie mam na czym , pieszo Was nie dogonię, nawet w woderach . Dajcie chociaż jakies foty jak wrócicie. Ale ogólnie mówiąc coś trzeba wymyślić na następny raz :myśl:
[size=75]Pozdrawiam
Jacek, PoPo 700 było.. teraz jest V8.. a co będzie.., w sumie jeszcze nie miałem helikoptera, tylko jak tym jeździć po błocie?
"Podróżuje się nie po to, aby dotrzeć do celu, ale po to, żeby być w podróży." ...Goethe[/size]
Jacek, PoPo 700 było.. teraz jest V8.. a co będzie.., w sumie jeszcze nie miałem helikoptera, tylko jak tym jeździć po błocie?
"Podróżuje się nie po to, aby dotrzeć do celu, ale po to, żeby być w podróży." ...Goethe[/size]
- prezziguzzi
- Kontakt:
jak się coś pożyczy, to jeżdżę. Ale widzę że czas pogadać o jakimś Popo w dobrej cenie . Szczerze mówiąc, brakuje mi tego błotnego towarzystwa
[size=75]Pozdrawiam
-
Mamy gada, ten którego przywołuje Prezziquzzi musi być dowodem na to trwałość sprzętu firmy, której nazwy teraz nie podam. Wszyscy sie dziwią, że on tyle przeżył i nadal jeździ (mam nadzieję, że pojedzie jeszcze na najbliższych mamrach i dziczy - a poźniej do muzeum).
W czwartek obejrzę ten teren i wieczorem coś napiszę ale wstępnie, ponownie zapraszam na najbliższą sobotę.
W czwartek obejrzę ten teren i wieczorem coś napiszę ale wstępnie, ponownie zapraszam na najbliższą sobotę.
-
Acha , no to słabo
A ten tor/teren płatny co aleksz kiedys mi mowił warto tam smigac??
A ten tor/teren płatny co aleksz kiedys mi mowił warto tam smigac??
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
-
-