szczecin
Tobiash, wystarczy jak klikniesz na link (rajd jest podlinkowany) - masz tam wszystko, ale prosze bardzo jeszcze raz: MT RALLYtobiash
CZeść, proszę o więcej informacji w sprawie rajdu...
Piotr, czy to znowu zły dzień?PIOTR_15
a mnie nie, Ja olewam temat, ale czekam na fotki z ''pomeranii''
Ronin Ja nie mam złego dnia, porostu mam inne plany np. w tym czasie co jest RAILLY są urodziny naszego wodza, będzie duża impreza, druga sprawa to szykuje mi się wyjazd, też w tym czasie co trwa raid, co do ''pomeranii' to shogun na pewno pstryknie kilka fajnych fotek które chciałbym zobaczyc i tyle pozdrawiam.
Ronin dzięki za info. Ja dopiero co zakupiłem nowego gada. Kosztowało mnie to trochę, a do takiego rajdu trzeba trochę maszinu wyposażyć nie mówiąc o wpisowym no i o rudej wódzi na myszach pędzonej, heheh. Ale tak jak pisałem na PW Shogunowi, chętnie wybiorę się z Wami na mniej wymagającą przeprawę. Pozdro!
wiesz co, jeśli dobrze się wczytałem to właśnie jest to eco-rajd, tam im gad lżejszy tym lepiej więc nie specjalnie jest się w co tam doposażać, może z wyjątkiem osłon i opon, no i może wyciągarki, ale co do niej tez nie jestem pewientobiash
...do takiego rajdu trzeba trochę maszinu wyposażyć...
ja zamierzam jechać (jeśli wogóle pojadę) odchudzonym gadem, a i sam też muszę jeszcze się odchudzić
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły