[KZ] IV KASZUBSKI ZWIAD 17-19.04.2009
wystarcz chłodna głowa i duża dawka realizmu i można jechać w teamie znam to z autopsji i niektóre tzw. trudne tematy można odpuścić, ale nie ma złotego środka jestem przeciwnikiem łączenia teamu na siłę z ludzi nie znających się bo z frajdy może zrobić się horror
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]
-
- Adamiak Jarosła
- Kontakt:
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
A potem się słyszy że na rajdach trzeba jeździc na dojazdówkach 40 na godz. bo takie są wymogi. Moim zdaniem jeżeli się decydujesz na rajd, to już wiesz czy pojedziesz sam czy z kims. Jeśli nie masz team partera a sam się nie czujesz na siłach to nie jedz.
Nie załatwiajmy SOBIE SAMI tego ze na każdy rajd bedziemy musieli kupowac bzdety nas kontrolujące. Nic nie zatąpi zdrowego rozsądku:)
Nie załatwiajmy SOBIE SAMI tego ze na każdy rajd bedziemy musieli kupowac bzdety nas kontrolujące. Nic nie zatąpi zdrowego rozsądku:)
Ostatnio zmieniony sob 07 lut, 2009 przez domin11, łącznie zmieniany 1 raz.
-
na imprezach to ograniczenie najczęściej dotyczy terenów zamieszkanych (wiosek ,dróg na koloniach wsi ,itp) ,poza tym ,nikt nie jest szczęśliwy jak stado oszołomów leci denkiem środkiem wioski...kurz ,drób sie nie niesie...czasem chłop z widłami...
życie jest piękne pod warunkiem , że masz odpowiednio dobrane leki antydepresyjne...
- gero13
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: can am outlander 800 xtp max
- Imię: Gerard
- Kontakt:
Po co wogule ta dyskusja na temat bezpieczeństwa jak wszystko i tak wszystcy wiedzą?
Niechaj zostanie tak jak jest i OK. Z mojej strony to była tylko sugestia ( team 2 osoby ). Osobiście wolał bym ,żeby ktoś podał mi rękę jak by się coś miało przydażyć.
Niechaj zostanie tak jak jest i OK. Z mojej strony to była tylko sugestia ( team 2 osoby ). Osobiście wolał bym ,żeby ktoś podał mi rękę jak by się coś miało przydażyć.
[color=#000080][b]Quad Cartel Team/ATV Team Sulechów[/b][/color]
-
Witamy was , teraz z innej beczki...zostało 8 wolnych miejsc , ewentualne zgłoszenia można nadsyłać na meila: shaybaoffroad@wp.pl . Odbierzemy i przeczytamy w piątek , wsystkie informacje pod tel 698 087 087 . lecimy na małe nartki....
pozdrawiamy
pozdrawiamy
życie jest piękne pod warunkiem , że masz odpowiednio dobrane leki antydepresyjne...
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
jak wyślesz zgłoszenie to na maila dostaniesz numer kontacwiertek napisał...
Gdzie znajde numer konta na który należy wysłać zaliczke?
Ostatnio zmieniony śr 11 lut, 2009 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.