Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Arecki, jezeli chcesz zrezygnowac z imprezy tylko z powodu transportu to ja ruszam w piatek rano z dwoma quadami na lawecie z lomianek, mysle ze jak ustawimy madrze to trzeci tez sie zmiesci, w aucie miejsce tez jest, pomysl moze zmienisz zdanie, pozdrawiam michał
No i niestety zostałem sam Znajomy nie dostał wolnego z pracy. Jesli jest ktos sam i ma ambicje ostro powalczyc to chetnia mozemy stworzyc team Mam Gps i wszystko co jest potrzebne do tego rajdu, łacznie ze znajomoscia trasy Mój tel. 0603569411
Jestem już w bazie rajdu w Cierszewie , jest tu słaby zasięg mogę nie móc odebrać telefonu , za to jest free internet czyli hot spot , jak coś potrzebujecie piszcie tu , będę się starał często czytać forum.
mam nadzieję, że odcinek obserwowany będzie do przejechania na motocyklu ( my nie mamy wciągarek, roadbooków, metromierzy, i siedzenia na którym można stanąć żeby jajek nie zmoczyć)
pozdrawiam i do jutra