Pare pytan :D Prosze o szybką odpowiedz :D
Pare pytan :D Prosze o szybką odpowiedz :D
Witam wszystkich Nazywam sie Paweł i jestem z okolic kołobrzegu . Więc zawsze bralem udzial w rally sprintach i wyscigach na 1/4 mili moja Honda prelude . Ale pora zaczac cos nowego . Planuje kupic quada niewiem jakiego bo kompletnie sie nieznam (moze jakies propozycje ?? ) . Planuje startowac w jakis zawodach wyscigach quadow jest takie cos ??
Slyszalem ze jest cos takiego jak Coss country na quadach . Jak Wiecie to prosze powiedzcie mi na czym to polega , Jakie warunki trzeba spelnic zeby startowac w tym . I oczywicie jakiego quada kupic mam do przeznaczenia 7 tysiecy zlotych .
POZDRAWIAM i czekam na szybkie odpowiedzi
Slyszalem ze jest cos takiego jak Coss country na quadach . Jak Wiecie to prosze powiedzcie mi na czym to polega , Jakie warunki trzeba spelnic zeby startowac w tym . I oczywicie jakiego quada kupic mam do przeznaczenia 7 tysiecy zlotych .
POZDRAWIAM i czekam na szybkie odpowiedzi
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
za 7 tysięcy zloty raczej nie kupisz quada do wyscigow...
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Niestety rzeczywistośc jest taka, że za tą kasę, którą posiadasz bedziesz musiał przygotować quada i jeszcze CI zabraknie. Druga strona medalu jest taka, że jeżeli nie jeździłes wcześniej quadem i nie masz bladego pojęcia o nich to nie wróżę Ci jakichkolwiek szans. Musisz najpierw duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pojeżdzić...
.:GALEON:.
Nie no raz na quadzie kumpla jezdzilem po lesie ale niezbyt dlugo bo sie bał o niego . Niepamietam jaka to marka byla bo pierwszy raz slyszalem taka nazwe . a oczywiscie po to kupuje quada zeby potrenowac a miedzy czasie na jakies zawody amatorskie sie wybrac . Niemusze wygrywac chodzi mi o zabawe . Dopiero po dluzszym okresie czasu planuje miec akies wyniki . Na innym forum powiedzieli mi zebym niekupywal Made in china .
- wojtekssquad
- Kontakt: