Pare pytan :D Prosze o szybką odpowiedz :D

Tutaj możecie napisać wszystko co nie jest związane z quadami...
ODPOWIEDZ
folklor

Pare pytan :D Prosze o szybką odpowiedz :D

Post autor: folklor » wt 27 sty, 2009

Witam wszystkich Nazywam sie Paweł i jestem z okolic kołobrzegu . Więc zawsze bralem udzial w rally sprintach i wyscigach na 1/4 mili moja Honda prelude . Ale pora zaczac cos nowego . Planuje kupic quada niewiem jakiego bo kompletnie sie nieznam (moze jakies propozycje ?? ) :D . Planuje startowac w jakis zawodach wyscigach quadow jest takie cos ??
Slyszalem ze jest cos takiego jak Coss country na quadach . Jak Wiecie to prosze powiedzcie mi na czym to polega , Jakie warunki trzeba spelnic zeby startowac w tym . I oczywicie jakiego quada kupic mam do przeznaczenia 7 tysiecy zlotych .
POZDRAWIAM :lol: i czekam na szybkie odpowiedzi :-D

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » wt 27 sty, 2009

za 7 tysięcy zloty raczej nie kupisz quada do wyscigow... :(
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

cichy
Kontakt:

Post autor: cichy » śr 28 sty, 2009

Niestety rzeczywistośc jest taka, że za tą kasę, którą posiadasz bedziesz musiał przygotować quada i jeszcze CI zabraknie. Druga strona medalu jest taka, że jeżeli nie jeździłes wcześniej quadem i nie masz bladego pojęcia o nich to nie wróżę Ci jakichkolwiek szans. Musisz najpierw duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pojeżdzić...
.:GALEON:.

folklor

Post autor: folklor » śr 28 sty, 2009

Nie no raz na quadzie kumpla jezdzilem po lesie ale niezbyt dlugo bo sie bał o niego . Niepamietam jaka to marka byla bo pierwszy raz slyszalem taka nazwe . a oczywiscie po to kupuje quada zeby potrenowac a miedzy czasie na jakies zawody amatorskie sie wybrac . Niemusze wygrywac chodzi mi o zabawe . Dopiero po dluzszym okresie czasu planuje miec akies wyniki . Na innym forum powiedzieli mi zebym niekupywal Made in china .

cichy
Kontakt:

Post autor: cichy » śr 28 sty, 2009

Dobrze Ci powiedzieli. NIe zmienia to faktu, że niestety nie kupisz za te pieniądze nic czym mogłbyś powalczyć na zawodach, nawet amatorskich...

Awatar użytkownika
wojtekssquad
Kontakt:

Post autor: wojtekssquad » czw 29 sty, 2009

kolego ja mysle ze 15 tys PLN to minimum musisz przeznaczyc na kupno quada no i do tego jeszcze troche na graty do niego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”